Nejde o to,že se pokus soužití s Koránem podařil nebo nepodařil.Jde o to, že se vůbec dělá

Jsou to všechno kavárenské sluníčkářské kraviny ála Šabatová - Diensbier. Dva sedmnáctiletí studenti byli v Praze "znásilněni" mainstreamem a poblbanými milovníky multi kulti, aby se "z přesvědčení" promenádovali po pražských ulicích v úboru, který by normální křesťan v životě neoblékl!

Už jenom tento náhled vylučuje jakékoliv smíření se s touto nekřesťanskou akcí. Mě osobně tyto akce dávají najevo, že v Evropě existují zrádci evropské kultury a hodnot, které po tisíciletí naši předkové budovali a pro které i masově na bojištích umírali.

Zkoušet pražské důchodkyně a zaměstnance úklidových služeb z tolerance vůči muslimům je podlé, nepochopitelné a podlézavé cizí kultuře. A zrádci tuto kulturu svými pokusy vnucují těm, z jejichž peněz odebírají desátky, z kterých tak dobře žijí.

Jako ombudsmanka Šabatová. Pošle cikánku do realitky jen proto, aby jí pak mohla poradit, že se po odmítnutí má soudit za "prokázaný" rasismus! Je to komedie, protože zde se upírá základní demokratické a kapitalistické právo vlastníka něčeho manipulovat se svým majetkem podle svého.

Pokud budu chtít svůj majetek prodat nebo pronajmout a napíši do inzerátu, že nechci, aby to koupil Rus nebo Američan, cikán nebo alkoholik, tak to může být každému jedno.

Pokud se mi nelíbí, že kvůli muslimovi s dráty kolem těla musím procházet deseti kontrolami na letišti a čekat někde až všem kolem mne nahlédnou do řitních otvorů kvůli bombové hrozbě, tak budu přemýšlet, kde se stala chyba.

Študáci, místo aby seděli ve školních lavicích a něco pořádného se učili, se v rámci iDnes "ting tangu" promenádují v burkách a šejkovském oblečení po Praze. Prostě se za prachy nějaké neziskovky hezky flákají a jsou spokojeni, že nemuseli do školy.

Jednou jsem tu napsal, že Richard Lví srdce by se v hrobě obracel a Saladin by poskakoval radostí.

Stojím si za tímto příměrem.

Místo aby neziskovky se snažily přizpůsobit přistěhovalce a menšiny těm, kteří je z daní platí, dělají úplný opak.

Přizpůsobují domorodce a většinu (zatím...) těm, kteří je neplatí.

A to je pokřivení demokracie a vývoje.

Které bude stát Evropu jednou život.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Jánský | pátek 10.4.2015 20:47 | karma článku: 37,79 | přečteno: 1266x