"Mediální inteligenti" vědí o válce na Ukrajině úplné houbeles

Válka na Ukrajině je. Válka na Ukrajině není. Ty mrtvoly na Donbase si svoji smrt jen "vymýšlí". Putin je parchant. Putin na Donbase podporuje separatistické zmetky a Evropa to musí "zachraňovat". Sluníčko nad Evropou svítí a miliony nezaměstnaných a bezdomovců v Řecku, Španělsku, Itáliii, Irsku, ale i Česku tleskají, tleskají, pořád tleskají....

A já pořád nevím, komu vlastně ti zlobři vlastně fandí. Zbraně nemají a nevědí vůbec nic. Nevědí, jestli se bránit nebo útočit. Nevědí komu se bránit a nevědí proti komu útočit. Mediální svinstvo "par excellence".

Opilí a drogami zničení "politici" typu pražský výběr zachraňuje svět..., Kocáb a Havel na plakátu na Muzeu, to je jedno velké neštěstí. Neštěstí myšlenky a rozumu.

Válčit je nutné. Válčit je nutné s debily. S ignoranty, radikály a s debilními zastánci "absolutní" konfrontace.

Vykašlete se, lidé, kteří chcete mír, na Zaorálka. Vykašlete se na nerozumné Babiše nebo současného ministra obrany Stropnického.

Jeden lhář za druhým všem připravuje. Válku. Připravují genocidu.

Nevěřte mainstreamu!!!!! Nevěřte iDnes, nevěřte ČTK, nevěřte zblbaným Aktuálně.!!!! Ty zprávy píší mladí, hloupí ignoranti. Oni vůbec nevědí, co činí. Jejich IQ je na úrovni kozy, kterou šuká Arab....oni si nedokáží ve své hlouposti spojit realitu.

Tenhle svět není pro staré. Mladí blbci rozhodli, že bude boj. Jaderný, to je úplně jedno. Bude to boj o život a o smrt.

Kostlánová, Putin, Debalcevo, to je vše jen hloupost člověka.

Idioty přece poslouchat nebudeme! Přece nechceme chcípnout pro nějaké propagandisty.

Pro mne bude existovat jediné sousloví

"No passaran!!!!!

 

Autor: Jakub Jánský | sobota 21.2.2015 14:37 | karma článku: 34,18 | přečteno: 1325x