Kyjevský prezident Porošenko se dušuje, že Ukrajinci nezabíjí civilisty na Donbase

Civilisty na východní Ukrajině nezabíjejí střely  ukrajinských vojáků ujišťuje obyvatele prezident Porošenko. Ukrajinská armáda nepoužívá zbraně proti civilnímu obyvatelstvu v Donbasu , řekl prezident Ukrajiny Petr Porošenko . „Mohu zodpovědně říci: Ukrajinská armáda nezabíjí civilisty“ – řekl prezident v rozhovoru pro ICTV kanál v sobotu večer. Porošenko dále  poznamenal, že je to ruská propaganda, „ to se neděje „, snaží se to prezentovat zkresleně.

Tak co se to tedy vlastně na tom Donbase stále děje? Podle prezidenta¨Ukrajiny Petra Porošenka ukrajinští vojáci žádné civilisty nezabíjí. Natož ukrajinská armáda! Ona žádné zbraně proti civilistům na Donbase totiž nepoužívá....

Takže, když se to tak vezme, tak ta domoobrana, separatisté, teroristé, ruští vojáci na dovolené i v činné službě, tak ti všichni zabíjejí účastníky antiteroristické operace, no a ti obránci majdanské sametové revoluce jen přihlížejí. A nebo se přesně trefují jen do těch, co jsem výše vyjmenoval.

Ale civilisty, ženy, děti, staré i mladé, ty se jim daří raketomety vynechávat. Ti si vlastně na Donbase žijí v klidu, míru, pohodě, lásce a přátelství. Chodí do škol, pracují, milují se a večer a o víkendech se veselí.

Těch granátů, co zasypávají jejich města a domy, školky a nemocnice, těch si nevšímají. Ty jsou slepé. Ty nerozbíjejí a nezabíjejí. Ty ostré si vybírají jen ty Rusy a jejich krvelačné přisluhovače.

Jo, ať žije ČT !  (pardon, vlastně ICTV....)

Autor: Jakub Jánský | pondělí 30.3.2015 20:09 | karma článku: 35,37 | přečteno: 1039x