Kdo nevěří příměří. Porošenko, McCain a Zaorálek

Kyjev už dopředu hlásí celému světu, že separatisté zahájili obrovský útok na Mariupol. Prý ho musí ovládnout do dnešní půlnoci. Porošenko příměří nevěří, je mu jasné, že teroristé a Moskva budou vraždit ruskojazyčné civilisty na Donbase dále. Desítky a desítky tanků a transportérů s tisíci ruských vládních ozbrojenců budou dále za všeobecné satelitní sleposti dále přejíždět rusko-ukrajinskou hranici. Proto nebude moci Ajdar, Azov a spousty dalších bojovníků za prozápadní Ukrajinu dále střílet po autobusových zastávkách, sídlištích, nemocnicích, školách, dolech, továrnách.

USA ústy senátora McCaina také Rusku, Putinovi a jeho separatistům nevěří. Však se Putin v Minsku po jednáních smál a tvrdil, že to byla jedna z jeho nejlepších nocí v životě. A Lavrov, ten už rovnou mírumilovnému Západu sliboval třetí světovou s použitím jaderných zbraní....

I liberál Zaorálek upozornil, že Rusko už jednou porušilo domluvy, tak se dá čekat, že je bude porušovat dál.

Média s velkou radostí tyto pochyby Fištejnů, Schwarzenbergů, Marjanovičů a dalších odborníků, expertů, ukrajinologů, rusologů či urologů zveřejňují. Zítra budou noviny plné jednotných nápisů.

"Teroristé pokračují ve vraždění!" nebo "Putin opět neplní dohody!"  

Mě už připadá divné, že v Minsku podepisovali dohodu za šéfy nějací picníci. Vypadá to, jako s tím budapešťským memorandem. Tam to sice podepsali státníci, ale už to nenechali stvrdit parlamenty. Jak měli.

Jsem zvědav, co budou zanedlouho tvrdit v médiích ti dnešní sluníčkoví váleční štváči. Až se ta válka bude blížit jadernou rychlostí k jejich domovům. 

Kam budou utíkat před mobilizací ti mlaďasové, co dnes píší tak hezky úderné, propagandistické články v mainstreamu nebo i na blozích.

Fakt jsem na to zvědav. Jestli přijdou konečně na to, že se iniciativně a dobrovolně stali užitečnými idioty vysmátých oligarchů.

Jsem nicméně skeptik.

Nepřijdou.... 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Jánský | sobota 14.2.2015 13:03 | karma článku: 33,58 | přečteno: 1363x