Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kde je Polícky s Bartou a Kolarem?

0 0
možnosti
EC

Karma, krátké a výstižné. Jen nesmíme házet flintu do žita, nechce se mi ustupovat požadavkům islámu. Islámem pohrdám, protože on zase pohrdá mnou, jako ženou. Já doufám, že se lidé ještě vzchopí a pustí se do boje. Vždyť už se to rozjíždí, politici sice opatrně, ale přece začínají islám kritizovat.

10 0
možnosti

Máte karmu.

Přesto to ve mně trochu hlodá.

Mít, jako Muslim tři ženský doma a každý den si vybrat, se kterou budete spát, nebo si je vzít do postele najednou, to musí být přímo pohoda. Jedna vám bude dělat manikúru, druhá pedikúru a ta další erotickou masáž. Můžete se cítit, jak v nebi, tak i na zemi. 

No a když bude některá dělat problémy, tak ji můžete nechat ukamenovat a vzít si jinou.

Průměr je 6 dětí na jednu Muslimku a to máte nejméně 18 dětí za cca dvanáct let a to se budete držet zpátky. 

Pak se nikdo nemůže divit, že těch Muslimů je stále mnohem víc a to tak, že brzy budou potřebovat i tu plochu Evropy. Tomu ty naše rozmazlené a vystudované ženský s jedním dítětem, nemůžou zabránit.

No a teď si zkuste vysvětlit Muslimům, že jim musí stačit jen jedna ženská!;-D

1 3
možnosti
AS

A48d89a10m 42S59t34a26v91a

15. 2. 2015 22:02

tři ženský doma : Jirko, a měl byste na ně? Uživil byste je a ošatil? Víte vůbec, co takové burky stojí?

2 0
možnosti
JR

J62a41r76a 83R95a62n54k

15. 2. 2015 19:34

Je uzasne, jak jste se "vyvinul", Vas prvni blog byl oslava muslimskych pratel na svycarskem Bauernhofu a posezeni v hospode (muslim8-o), postupne si nekdo vsiml, ze mate stejne lingo jako Fojtik, tak jste zacal psat, ze popijite i s Fojtikem, ted uz je Vam jedno, jakym zpusobem jste se zde "prolhal";-)Rv

1 3
možnosti
MP

Vrátila jsem se k prvním blogům autora, přečetla ty dva zahajovací články a nikde jsem nenašla, že by autor byl muslim (tudíž hospoda je v pořádku), pak o tom, jak Syřané pracují na statku (o jejich popíjení v hospodě ani slovo). Takže nechápu tu Vaše "vykulené8-o oči). Čeho si kdo všiml.... všimli si toho "borci", takové jakési komando, které má svoje názory (mají na ně právo) a těm, kteří je do puntíku nesdílejí, docela nevybíravě nadávají a nálepkují. Jak Váš příspěvek souvisí s článkem, to vůbec nechápu. A proč vůbec řešíte něčí identitu, když k článku nemáte de facto nic?

3 0
možnosti
MR

M46i68l38a28n 88R91a88d72e20k

15. 2. 2015 18:40

Mate sice karmu, ale smutnou pravdu. Zrovna jsem psal v mem clanku ze takto krucek za kruckem budete islamizovani.

2 0
možnosti
JO

Do burky by mě nikdo nedostal. Stačilo mi, že jsem na Mikuláše měla na jedné dětské besídce masku čerta. Maska měla malé otvory pro nosní dírky a pusu, přesto jsem skoro nemohla dýchat a pořád jsem si jí musela nadzvihávat. Navíc se besídka konala v přetopené místnosti. Po nějakém čase jsem měla pocit, že omdlím. Obličej a krk jsem pak měla propocený a celý rudě flekatý. 

Burka nemá žádné otvory pro dýchání. Nosit burku se rovná týrání a v demokratických státech by mělo být její nošení zakázané. Vsadím se, že by se těm ženám, které jsou ve jménu nějaké interpretace náboženství nucené jí nosit výrazně ulevilo a ulehčilo by jim to život. Šabatová by měla začít bojovat za právo těch žen volně dýchat. Místo toho začala podporou šátků. Nějak nechápu její uvažování.

9 0
možnosti
MR

M53i44l36a40n 68R22a62d12e69k

15. 2. 2015 18:42

Sábatova by ji mela nosit povinne aby ji to preslo, ale problem bude az si ji navleknete sama abyste nebyla za trest znasilnena

3 0
možnosti
Foto

Ještě jedna potěšující multikulti zpráva z Německa. V Duisburgu jedná městská rada pro integraci o požadavku muslimské komunity vyhradit jen pro muslimky určité časy ke koupání v městských bazénech. Pokud by jim město vyhovělo, musela by být splněna opatření jako úplné zakrytí všech prosklených ploch okolo bazénu a přítomen by mohl být jen ženský personál. http://www.derwesten.de/staedte/duisburg/hitzige-debatte-um-gesonderte-baederzeiten-fuer-muslime-id10339583.html

6 0
možnosti
MP

Když chtěli mít židé v minulosti svoje rituální lázně, tak si je vybudovali sami z prostředků židovské obce. Za veřejné peníze si muslimové začínají se segregací;-€.

10 0
možnosti
JR

J16a74n 50R84á84ž

15. 2. 2015 16:49

A co na to "sluníčkové děti"? Vždyť podle nich nemusíme mít z islámu strach!

8 0
možnosti
AK

Asi to bude příspěvek na mínusy, ale jedna z příčin tohoto stavu je totální ignorování naší ideoloie - křesťanství. To, že posíláme dárcovské smsky, jsme shovívaví, používáme nejdřív  diplomacii, než vezmeme do ruky sekeru....tohle všechno je díky křesťanství a většina lidí to vůbec netuší. Bez křesťanství bychom byli barbarská společnost....a evidentně brzy opět budem :-(

18 0
možnosti
BL

Naopak, já to beru. Jsem "opatrný ateista" a poslední dobou cítím velký příklon ke křesťanské víře. A absenci něčeho takového. Je to asi tak vždy, kdy se člověk extrémně ohrožen, že se v něm probouzí to, co v něm dřímá po celé generace. Chápete? Jako když člověk těžce onemocní třeba a náhle se přistihne při modlitbě..

5 0
možnosti
AF

Právě proto je nutné podporovat  tyhle demonstrace a účastnit se jich. 

Velice důležitá je ale informovanost, která se lidem v ČR NEDOSTÁVÁ. 

NOSITELI INFORMACÍ JSOU MÉDIA.

Ty ALE LAČNÍ VÍC PO BULVÁRU a senzacích než po tom, 

co je jejich opravdovým úkolem. 

Nevím, jestli ještě mají nějakou čest a zda ví, co je smyslem jejich práce.....

12 0
možnosti
BL

Nemají.. Na druhou stranu,i oni bojují o to, aby si mohli koupit něco k jídlu a přes zimu si zatopit.. Je to hlava XXII., trochu.

0 0
možnosti