Jak se vykecat z Debalceva? Udělat rozhovor s ohořelým Mongolem

Propaganda iDnes je už stejně směšná jako ta ukrajinská. Ani se nedivím, že čím dál více Evropanů věří alternativním nebo ruským médiím a euromainsteramu se jen směje. Nějaký iDnesgöbbels dnes rozhodl, že musí čtenářům vysvětlit, proč to Debalcevo bylo pro Kyjev takovou fraškou. Prvotní závěry, že oligarchický ukrajinský protiteroristický zločin proti obyvatelům Donbasu podcenil hrdinskou obranu separatistů se změnily na taktiku "politicky" lidu vysvětlit, že prostě za vše na Ukrajině stejně mohou jen a jen Rusáci.

A tak mainstreamoví propagandisté objevili někde v doněcké nemocnici ohořelého ruského budhistu.Který jim sdělil, že separatisté válčili tak nějak divně, že nakonec museli ten debalcevský kotel uzavřít oni sami!

O ničem jiném ten hloupý článek s rozhovorem na iDnes není. Má za úkol vysvětlit všem, že těch čtrnáct dní, co Zacharčenko vyzýval kyjevské nacionalisty, aby se u Debalceva vzdali a živí se vrátili domů, že těch minimálně čtrnáct dní neexistovalo. Že tento časový úsek neexistoval. Prostě 19 února, na Nový rok budhistů, přijeli na Donbas ruští vojáci a ihned ten kotel uzavřeli. První zprávy o problémech u Debalceva vydal Kyjev týden po podepsání minských dohod, tedy 20. února. Jeden den po příjezdu ohořelého Mongola na Donbas..... Jak směšná propaganda novináře.

iDnesácký rozhovor s ruským vojákem na Ukrajině má stejnou hodnotu jako rozhovory s "obyčejnými" lidmi vydávanými na počátku padesátých let minulého století v Rudém Právu. Prostě lži a směšná, průhledná propaganda.

Kdo to chce žrát, ať si to žere.

Kdo nechce, ať dá Adamovi Hájkovi a Jeleně Kosťučenkové pořádný ban.

Nebo raději pár přes záda?

Autor: Jakub Jánský | úterý 3.3.2015 20:26 | karma článku: 39,27 | přečteno: 2913x