Jak se ubránit islamistům, když nezvládneme "hloupý" mainstream"?

V jednom odstavci článku na iDnes si přečtete, že v posledních dnech padlo v Debalcevu 22 ukrajinských vojáků. A o pár odstavců čtete slova ukrajinské dobrovolnice , že stovky mrtvých kamarádů leží v ulicích města Debalcevo. Leží mrtví na zničených bojových vozidlech nebo prostě na ulici.

Hodně smutné. Mrtví na obou stranách jsou tragédií dnešní politiky a souboje tří velmocí. Ano tří, protože do občanské války na Ukrajině jsou zapojeny jak USA, tak Rusko a především EU.

Soudný člověk by čekal mediální protiválečný protest. Ale to se neděje. Fištejn, Marjanovič, Schwarzenberg, Kalousek, Štětina, to jsou jeden válečník za druhým. Ti by ty zapráskaný Rusáky zabíjeli jednoho po druhém.

Nevěřím médiím ani OBSE. Necelých šest tisíc obětí konfliktu je podle mne lež. Podle mne lžou a praxe je minimálně pětinásobná. S každým mrtvým totiž roste averze občanů Západu proti politické "práci" Bruselu na Ukrajině. Lidé stále více a více chápou nesmyslnost tohoto konfliktu. A logicky mají strach.

Z druhé strany se na Evropu ženou islamisté. Sluníčkáři bojují především mediálními prostředky proti jakémukoliv postoji, který nekoresponduje s tím jejich. Oni mají od politiků prachy. A hodně prachů. Žijí jen a jen ze začleňování, think tanků a keců a keců. Ze lží.

Doufám, že všichni ti sluníčkoví jednou pořádně narazí. Nepřeji jim islamisty před domem a proruské separatisty v ložnici u manželky (nebo u manžela...)

Přeji jim hlavně materiálové ztráty. Ty hodnotové a morální totiž už dávno ztratili.

A ti novináři a experti, které živí lži, těmi je možné jen a jen pohrdat. Nic jiného si tito opravdoví vlastizrádci totiž nezaslouží.

Ale o tom rozhodne až budoucnost. A ti, co přežijí....

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Jánský | středa 18.2.2015 18:45 | karma článku: 33,64 | přečteno: 1172x