Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ ... mate vlastni nazor, navic podporeny realnou osobni zkusenosti .. to tady bude drazdit ;-)

0 0
možnosti
JT

hezké pane Jakube, moc hezké. Rád vzpomínám na doby, kdy se nemuselo i u nás na venkově zamykat. Bohužel je to už dávno u nás pryč. Dnes, a to žiju na samotě, 3 km do vesnice, nemůžu nechat na poli nebo louce, nic co váží pod 100kg ,ani když jdu na oběd. Taková je realita. Za posledních 10 let jsem byl třikrát vykraden, ne v noci, pěkně ve dne,když jsem odjel. Proto raději bych stále zdravil "Pozdrav pán Bůch a slyšel odpověď " Dejšto pán Bůch", a zase nemusel zamykat.  Ale jsem rád, že u Vás to zatím ještě klape.

0 0
možnosti
JR

J43a34r49a 25R53a35n28k

7. 1. 2015 2:08

:-)R^ zazivam to take tak, ale nyni misto v St. Gallen, na jednom ze stovek ostrovu v Puget Sound a tak misto Gruezi, je Hello, Hi ci How are you. Chodim pomahat na zdejsi ICA, tem novym s vysvetlovanim, jak vyplnit ruzne formulare a zatim se strachy neklepu. Dluzno rici, ze mi vadi jakakoliv konverze z jedne viry na druhou.

0 0
možnosti
MR

tak to je mi jich lito, neco jako rusti, nemecti, a jini utecenci, co zvladnou proti zvuli levice v Evrope ktera mocimermo chce islamizovat, at se to treba i jinym muslimum libi ci ne, Stale lide nechapaji ze Nemci, Arabove, Rusove nebo Cinane jsou lide kteri maji sve starosti i radosti, a ze to s politikou ma kulovy co delat.

0 0
možnosti
Foto

Já když řekla ve škole Salam Alejkum, típnul mně El-Amin cigáro o rukáv. Tak přeji, aby se to u vás nezměnilo - přesně jako přeje pan Junek.

2 0
možnosti
JJ

díky, nekouříme. A hospoda a obchod jsou šest km metrem sněhu. :-)

0 0
možnosti
JJ

Čte se to hezky, jenomže takové to bylo všude, kde těchto muslimských imigrantů bylo pár (kde je osobně všechny znáte). Jakmile ale jejich počet narostl, začaly problémy. Za Váš hezký blog Vám přeji, aby se to u vás nezměnilo.

14 0
možnosti
JJ

politici musí o tom stále mluvit a snažit se řešit. Je ale pravda, že zde je práce ažaž. Děcka utíkají do měst...

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik