Do ČR bych se nikdy nevrátil. Už kvůli Janečkovi z Náchoda

Nedá mi to, abych po přečtení mikroblogu okresního náchodského "politika" Janečka nezareagoval. Náš farář, kdyby uměl česky a přečetl by si jeho názor na restituci rodového majetku rodiny Mašínových by určitě říkal něco o hnusu. Velebnosti...

http://janecekpavel.blog.idnes.cz/c/445336/Masinova-chce-zpet-rodinny-majetek-Vrah-zustane-vrahem.html

Zdena Mašínová je prý vrah a vrahem zůstane. Vrátit jí rodinný majetek je pro některé nepřípustné. Především ale pro ty, kteří sami svým terorem přivedli Čechy tam, kde dnes jsou. Morálně i lidsky na samé dno.

Z jakého důvodu se české soudy pětadvacet let brání navrácení statku a polností v Lešanech paní Mašínové? Jen proto, že její bratr odmítá s českými postkomunistickými rozhodovateli o ukradeném majetku komunikovat? To jsou jen lži a vytáčky.

Zdena Mašínová by měla za svůj život naopak dostat minimálně nějaké vysoké státní vyznamenání. Trpěla za komunistů i za dnešních pseudokapitalistů. Ale k tomu se neodhodlá ani prezident Zeman.

To, co provedli její bratři při odchodu z republiky, to je jedna věc. Činnost a statečná smrt jejího otce je věc druhá. Zdena Mašínová celý život trpěla.

Jak pak může ve spojení s ní nějaký jednatřicetiletý politruk z Náchoda o ní napsat, že vrah zůstane vrahem?

Vůbec se Mašínovi nedivím, že se s českými úřady odmítá bavit. Já mám svoji hrdost také.

Paní Mašínové držím všechny palce. I když v EU lidé její hrdosti moc šancí na demokracii a svobodu nemají.

Styďte se Janečku za svůj blog! Pánbůh Vám vše jednou vrátí, nebojte se..A spravedlivě.

Autor: Jakub Jánský | sobota 24.1.2015 22:15 | karma článku: 28,10 | přečteno: 1815x