Chudák pan Marjanovič. Je mu jasné, že Zeman číst "manuál" NATO nebude

Komentátor MF Dnes Teodor Marjanovič považuje materiál Severoatlantické aliance za šikovný, neboť uceleně na několika stránkách, ale přitom z veřejných zdrojů, údajně skládá přesvědčivý obraz o tom, co prý všichni tak nějak víme, ale nemáme po ruce jednoznačné důkazy, abychom mohli ve veřejné debatě odrazit každého, kdo tvrdí, že ruská vojenská účast je jen výmyslem prozápadní propagandy.

Jedním z těch, kdo takové názory šíří, je prý český prezident Miloš Zeman, který dle Marjanoviče sice nikdy nepopíral přítomnost dobrovolníků z Ruska, zato odmítá, že by na Ukrajině působila ruská armáda. Tomu, že by materiál Severoatlantické aliance mohl prezidentovi otevřít oči, ale komentátor MF Dnes moc nevěří.

„U něj asi nelze předpokládat, že by si chtěl alianční materiál přečíst, neboť mu schází pokora, jakož i zvídavost,“

Tak tohle už je komedie na minimálně desátou...

Podle komentátora iDnes, pana Marjanoviče, prezident České republiky číst "manuál proti proruské propagandě" číst určitě nebude! A proč? No protože je tak zaslepený, tupý, ožralý, pod vlivem drog a bůčku a uzeného, že pro topdevítky nesahá Kárlovi ani po kotníky.....

Přitom základy tohoto pamfletu "Několik bruselských vět 2015" jsou podle vyjádření spoluautora Petra Luňáka asi v této informační rovině:

„Zprávy z médií, odborné analýzy, svědectví, ale ne věci od tajných služeb. Zároveň bylo naším záměrem evidovat každou informaci.

Myslím, že prezident České republiky si dokáže informace z médií vytřídit a zpracovat sám. Že se nenechává oblbnout rohlíkem jako mediální prostitutíci.

Nejlepší je ale pan Gabal, člen Parlamentního výboru pro bezpečnost. Ten jednou větou dokáže před veřejností udělat z pana prezidenta tupce.

„My máme dost informací od tajných služeb, tyhle věci známe. Je to ale dobré třeba pro pana prezidenta,“ řekl Gabal MF Dnes v narážce na Zemanovo zpochybňování ruské přítomnosti na Ukrajině....

Ano, tak to prostě dnes chodí!

Prezident je vůl. Jemu naše informace, které máme od tajných služeb, nesdělujeme. Jemu by měly stačit lži a propaganda z médií a "odborné" analýzy humanisticky vystudovaných titulonosičů.

Mě osobně je vše jasné. Dokud budou mezi námi chodit po západní Evropě ohnutí a nemorální jedinci, v Evropě už nikdy dobře nebude.

Není totiž na kom stavět. Chybí kontinuita evropských dějin a chápání příslušnosti k ideím a k základním evropským myšlenkám.

Dnes není Evropan, kdo si myslí, že když miluje Brusel, že je pravým Evropanem. Je to úplně naopak.

Evropanem je ten, kdo chápe, že budoucnost západní civilizace je v ohrožení.

A Evropanů je čím dál tím méně.

Bůh s Evropou.....(s manuálem nebo bez)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jakub Jánský | pátek 3.4.2015 20:33 | karma článku: 31,03 | přečteno: 866x