Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Jando Jakube. Vas posledni odstavec ukazal to hlavni o cem pisete. Mluvite o nutnosti znat program te ktere strany s moznosti se pripojit svym hlasem.

Nevim zda jste najivni nebo neco horsiho...!!! Ano, v den voleb znate ten vami preferovany program te sve strany. Mate-li stesti a ta vase strana ma moznost se podelit o vedeni CR, tak ten program je hozen do kose a vytvari se ten novy z honosnym nazvem "Koalicni program". Odvarka i s trochou toho vami preferovaneho politickeho programu.

Nase volby v dnesni organizaci politickeho deni (systemu) jsou jen pro uspokojeni tech ubohych volicu v duchu demokracie. Tak byl ten politicky system sestaven. Ta kontrola tech zvolenych zde neni, tak ti zvoleni (hlavne ti v te "Koalici") si po ctyri roky mohou delat co chteji. Minulost tech 30 let je toho dukazem.

0 0
možnosti

Mnoho kritiky a pak jen doporučení čtěte ......ale to se činí cca již 30 let...a výsledek se opakuje....

1 1
možnosti
Foto

No v konečném důsledku si stejně každý musí vybrat sám, takže jiné doporučení snad ani nejde dát.

Každopádně své volební programy nebere vážně asi žádná politická strana, daleko užitečnější k vytvoření pravdivého obrazu o nich je, alespoň okrajově sledovat, co během volebního období hlásají a dělají a trochu nad tím přemýšlet. Na to je bohužel většina lidí příliš pohodlná.

2 0
možnosti

Rv Nevolím podle volebních progarmů. To napíše kžadý idiot. Volím jen politiky, kteří za všech okolností volí pravdu a mají úctu k druhému člověku. A ten výběr není malý! Volme jen kvalitní politiky! :-)

0 0
možnosti

Takový politik bohužel neexistuje a pokud ano, tak jen ve vaší představě.....

3 1
možnosti
Foto

Bohužel, volební programy politických stran skoro nikdo nečte. Většina podlehne politickému marketingu - jednoduchá hesla a sliby.

2 0
možnosti

Amen...a ještě vyšší důchody a migranty tu nechceme...

0 2
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,39
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik