Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tupče Jando, rusácký šmíde!

0 0
možnosti
LS

Stejně, musíte si připadat po vašich moudrech jako totální pitomec. Rusaci vraždí nevinne lidi cizi země. Vás prokremelske blogery by měli Ukrajinci mít cest se s vámi seznámit.

3 0
možnosti
PL

P71e19t71r 28L45o83r89e70n71c

24. 2. 2022 19:14

Tak Janda, dobrý? Už spokojen?

Nic nemaž, jen ať tady ten tvůj úlet zůstane navždy jako memento.Rv

4 0
možnosti
Foto

Tak pane Jando, možná ten článek opravdu smažte. Přece jen, do týdne stojí Putinovy armády na slovenských hranicích, a to se bavíme o tom lepším případě. V horším všichni posnídáme plutonium.

0 0
možnosti
LH

Tak co, ty válko. Už jsi spokojen? :-P

1 0
možnosti
Foto

Tak pan Janda posměváček se konečně dočkal a může začít opékat landschmýt. "Ukrajina byla vždy součástí Ruska" říká pan Putin. Tak jako Rakousko bylo vždy součástí Říše, děl svého času pan Hitler. A v Rakousku se nezastavil - proč by se teda Putin měl zastavit na Ukrajině? Sankce už stejně budou, tak proč nejít až do Berlína, když už jsou ty armády z kasáren venku? Prašť jak uhoď, uznejte sami.

4 0
možnosti
VL

Všechno je blbě. Utok bude, a bude 22.2.22 v 2:22 hodin. Ceský genius Jára Cimrman přeci nabádal politiky, aby vojenské akce a války zahajovali pouze v zapamatovatelných datumech, a to ten termín 22.2.22 ve 2:22 naprosto splnuje. Takže pane Janda, ještě máte chvilku času, nakupte další landšmídy, a být vámi, tak bych ještě, než zalezete pod postel, tu postel oplechovat. Ukrajina má granátžy 152 mm, a to je svinstvo.

0 0
možnosti
ZZ

Těch zaručených termínů, které tady dokonce prezentoval samotná prezident USA už tady bylo víc. Vlastně už 2 měsíce neustále straší, že ruský útok bude každým okamžikem.

Všechny lednové termíny už Rusáci prošvihli poslední zaručený termín 16.2.2022 v 2 hodiny místního času, taky.

Je to strašná nezodpovědnost Rusů, že nedodržují termíny útoků, které stanovila CIA. Nicméně členské státy NATO nelení a připojují se k rétorice Bidena. Dozvídáme se sice, že mnozí političtí činitelé těchto států ani neví jaká je současná mapa Evropy a co se na místě Rusko -Ukrajinské hranice děje, ale jejich víra a neotřesitelnost je pevná, proto se také dozvídáme, že Rusové jsou připraveni obklíčit Kyjev a jiné blbosti.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-rusko-valka-ukrajina-zahajeni-utoku.A220220_081323_zahranicni_dape

USA, NATO a EU neodpovídají na konkrétní návrhy Rusů a místo jednání vyhrožují Rusům jen dalšími sankcemi. Putin má zatím svatou trpělivost. Jak dlouho ji ještě bude mít a kdy dojde se provokativní útoky Ukrajinské armády na Opolčence změní na reciproční výměnu vystřílené munice ?

:-/

0 1
možnosti
AM

No kdyby tohle napsal osmnáctiletý idealista, tak to beru. Ale Vy, pane Jando? Ubohost.

3 4
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,39
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik