Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na incidentu se ukazuje objektivní, ideově nezaslepený pohled USA - Bidena - řídí se objektivními fakty. Ukrajinci p r a v d ě p o d o b n ě udělali chybu a naši domácí proputinovští kolaboranti mají důvod ještě více křičet a poštvávat. Ale nic to nemění na faktu, že Rusko je agresor, který útočí dokonce na civilní cíle. Jeho představitelé by měli skončit před mezinárodním soudem. V případě Miloševiče a dalších při událostech v bývalé Jugoslávii se to zdálo nemyslitelné a nakonec se tak stalo.

11 0
možnosti

Lavrova měli na lopatě, ale vesele se vrátil domů.

0 0
možnosti

Chtít vyzývat k jednání s Putinem je stejné, jako vyzývat k jednání s Hitlerem v roce 1941.

7 1
možnosti

Já bych se ukvapoval předčasných soudů. Autor blogu se chová stejně jako paní ministryně Černochová. Vynáší předčasné soudy. Pokud vím, tak dosud nebylo ukončeno vyšetřování, kdo vystřelil raketu. Takže do té doby je třeba se zdržet předčasných soudů. Platí pro obě dvě strany.

5 0
možnosti

Věříme zdrojům NATO a USA.

Vy ne ?

;-D

2 4
možnosti

Je skoro neuvěřitelné, jak se demagog, jako jste vy, nestydí někomu vytýkat demagogii. Vrcholem vaší demagogie je srovnávat psychopata Putina, který rozpoutal proti Ukrajině agresi v zájmu svého velikášství, s asfaltérem nebo dokonce s nebohými dětmi sklízejícími tabák v Brazílii či Zimbabwe. Pokud bych ale na okamžit připustil vaši dementní logiku, pak zaměstnáním Putina jako prezidenta Ruska je pracovat pro blaho ruského lidu, a nikoli pálit raketami proti jinému suverénnímu státu a posílat ruské vojáky zabíjet v sousední zemi, aby si pomocí válečných zločinů splnil sny své choré mysli.

Vy, že chcete mír? Vy, který licoměrně lkáte nad dvěma nešťastně zabitými Poláky, a přitom jsou vám zcela lhostejní Ukrajinci, kteří padli za oběť ruské agresi namířené zcela záměrně přímo proti nim. Brojíte proti posílání zbraní na Ukrajinu, že to prodlužuje krveprolití, a přitom dobře víte, že je morální povinností pomoci napadenému, a to buď přímo, a když to nejde, pak poskytnutím zbraně napadenému proti agresorovi.

Fuj, styďte se!

13 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Co se tady pořád řeší? Neznám nikoho, kdo by toužil po krvi. Pouze blázna, který rozpoutal válku - Vladimiroviče. Hitler popudil své generály kdysi na Východě, genocidou. Sdělili mu, že tak se válka přece nevede. Ta má svá pravidla. Vše vyvrcholilo známou akcí Valkýra - Hrabě von Stauffenberg. Jako vždy, rozum byl zabit ...

Dnes by se Adolf nestačil divit. Agrese se řítí z Východu k západu. Útočí se na vše fašistické. Je to i civilní infrastruktura - Počínaje MŠ, domovem důchodců, konče parovodem, vodovodem i elektrárnou. Muzea vhodná jako trofej, včetně ZOO, mýval vycestoval do Ruska ..

Áda skončil v bunkru. Ve kterém nyní pobývá Putin dobyvatel, se neví. Dost složité to zjistit. Kdybychom vyslali emisary s prosbou o levný plyn, jak jej najdou? A co třeba Lamu z Tróje, vzít s sebou? Vojsko má o zvířata zájem. Tu bych i doporučoval, podobně i velblouda - Spolehlivě plivou do tváře ... :-)

11 2
možnosti

Jak tak pozoruji, tak po krvi toužíte především vy sám.

;-(

0 10
možnosti

Vidím, že to taky potřebujete vysvětlit. Takže: Kdyby ruSSko zákeřně nepřepadlo Ukrajinu, tak by nebyla ani žádná raketa, která by spadla až v Polsku. Takže i tady je viník jednoznačný. S tím nelze polemizovat.;-)R^

10 2
možnosti

I naše civilní soudy bohužel rozlišují mezi obranou a přiměřenou obranou.

Zkuste zastřelit zloděje a nebudete se stačit divit, co s vámi provede nezávislý soud.

;-(

0 8
možnosti

Ale Zelenský tvrdí, že je ruská a ten nikdy nelže!!

3 2
možnosti
Foto

Tak Zelensky by rad nahnal do valky kde koho. Od apelu na bezletovou zonu az po zahajeni ofenzivy kvuli zabloudile strele v Polsku. Neboli: kdyz umirame my, vy budete taky. Jen holt tomu Turecku nerekne ani tuk...ackoliv sankce nedodrzuje..

Nic noveho pod sluncem.

V minosti sazeli Banderovci na spolupraci s Hitlerem...

1 11
možnosti
Foto

Na území Polska dopadla raketa a zabila dva lidi. Sotva šlo o úmyslný útok, raketa tam prostěš ulétla v důsledky nějaké chyby. Při dostřelu těchto raket je to docela možné. A není vlastně ani podstatné, zda ta raketa byla ukrajinská nebo ruská.

Vadí mi ale hlasy "mírotvorců" tvrdících, že dodávkami zbraní Ukrajině jenom přiléváme olej do válečného ohně. Řekněme si to ale narovinu. Nebýt dodávek zbraní a materiální podpory ze Západu, Ukrajina jako stát by už dnes neexistovala. Rusko by ji prostě spolklo. Oni "mírotvorci" by si měli položit otázku, proč se Ukrajinci tak zuřivě brání i za cenu obrovských ztrát materiálních i lidských ztrát. Proč to raději nezabalili a byl by konečně "mír"? Jednoduše proto, že mají s životem po Moskvou velmi špatné zkušenosti. Aby si Ukrajinu v minulosti podrobili, vyvolali tam hladomory s mnohamilionovými úmrtími. Proto se tak urputně brání.

10 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 41,39
  • Průměrná čtenost 1930x
Jsem cestovatel, pozorovatel života, který nepřestal přemýšlet o běžných každodenních věcech a má chuť o nich psát.

Seznam rubrik