Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Babiše ráda nemám, Zemana ještě míň...mimochodem to On Hlavně by měl...měl promluvit o věcech morálky a nutnosti dodržování nahlas v světle kamer.... to On mám zrovna tohle sdělení o moralitě v té největší kompetenci... Od Babiše čekáme to praktické a technické, co tak nějak dělá, a v tuhle chvíli jde pro mne politika stranou, i když to šmé s vlastníky se dalo čekat taky:))) to nic...

Víte, když jsem tu párkrát rozebrala poněkud jiným stylem figuru Švejka, jako tak nějak odpornou a pro Čechy leckdy ale signifikantní -ne léty skloňováno jako chytrého pacifistu, oheň na střeše. Švejk v nás je v tom, že se všemu přizpůsobíme jako na oko, a hlavně ještě vyzrajeme, na všechny okolo a budeme mít pocit hvězd.

karma:-)

3 0
možnosti
MS

Hezký článek a hezká ukázka čecháčkovské vyčůranosti. Není nic špatného si hezky popít na zahrádce.....do doby, než jeden ze stamgastů bude navrátilec z Itálie. Pak už to jde rychle.

3 0
možnosti
JZ

Tak ono zas je asi treba dodrzovat narizene pokyny, nikoli minimalizovat riziko, v tom je rozdil. Pritovnal bych to k tomu, ze kdyz je nekde povoleno jet po silnici padesatkou, pak neni nitno jezdit jen tricitkou nebo nejezdit vubec. Pokud vlada chce, at se nestykame s nikym ci at ani neopoustime dum, at o tom informuje. At vim, jestli mam jit zitra do prace.

0 0
možnosti
JH

Zkusil jste někdy přemýšlet sám? Třeba o tom, proč se tyhle zákazy vlastně dělaly?

Nebo si zbvyšujete sebevědomí chytračením?

0 1
možnosti
Foto

Tak oba udělali totéž, pro přežití si otevřeli okénku a rozdíl je pouze v tom, že jeden z nich měl víc zákazníků. Tak s dortem a kávou se špatně venku stojí, s pivem to jde lépe.Vy si jako hyena nepřipadáte, když se zbytečně plácáte po městě jen aby jste zjistil zda kavárna, která má mít zavřeno je otevřená....?

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
GK

vidite a o tom to je. Nejaka zodpovednost? preci k cemu. Pak se vsichni divime ze prichazeji cim dal tvrdsi opareni a pak se kazdej vzteka.

0 0
možnosti
Foto

I65v77a77n 15M93a19r53e86k

15. 3. 2020 12:03

Karma. [>-]R^. . . . . A takoví "chytrolíni" jsou největšími kritiky vlády a jejich rozhodnutí. RvRvRv

5 0
možnosti
Foto

horší ovšem je, když si navrátilec z lyžovačky v Itálii, navzdory nařízené karanténě vyrazí na ples. Pan hotelier si to přece může dovolit.

Btw pan Nejedlý z Hradu vlasně také, že.

3 1
možnosti