hrozné výmysly EU

Ať už jste milovníci EU nebo její odpůrci, existuje pár věcí, které jsou nepochybně dost k smíchu. Snažil jsem se vybrat několik nejbláznivějších věcí, co se EU za ty roky podařilo vyvořit. 

Voda a dehydratace spolu nesouvisejí

Tak na tomhle se dohodli vědci v italské Parmě. Roger Helmer celkem trefně pronesl "Tohle je uzákonění těžké blbosti". EU následně zakázala tvrzení, že voda může zabránit dehydrataci. Já nechci nic říkat, ale trochu mi to připomíná vědce pod IS, kteří jsou uznávani za to, že přednášejí o ploché zemi a o tom, že letadla vlastně nelítají.

No, my si stěžujeme, že k nám nevzdělanci choděj z arabských zemí, ale ono se tady dost těch primitivů najde i tak.

Ale pravda, proč si sem pouštět další. Snad si nedokážu představit někoho kdo bude potomkem arabskýho a evropskýho blbce zároveň. 

Diabetici za volant NE

Ano i tohle. Bavil jsem se o tom s několika lékaři a všichni mi řekli, že je to neskutečná blbina, ale to už se asi nemůžeme divit, že?

Ale svítá se na lepší časy, zatímco momentálně o řidičák přicházeji cukrovkáři všichni, tak v budoucnu by snad lékař mohl ve výjimečných případech vydat pacientovi potvrzení a ten by nakonec přeci jen mohl sednout za volant a nebát se, že díky své nemoci zabije tísice nevinných, nic netušících lidí.

Děti pod 8 let bez balónků

Podle EU by děti do 8 let neměly nafukovat balónky. Ano tak to bylo původně podané, pak se to trochu okecalo tím, že se jedná o balónky latexové a dítě by je nemělo nafukovat bez dohledu rodiče. No budíž, ale za 200 000 měsíčně bych si pořád dokázal představit lepší věci.

Autor: Jakub Janata | pondělí 19.2.2018 0:23 | karma článku: 0 | přečteno: 817x
  • Další články autora