Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď jste se u ProtiAlt definitivně odepsal, když citujete levicového Chomského :D

0 0
možnosti

M80i72l29o88š 37B74é25m

29. 11. 2012 8:21

To by mě opravdu zajímalo, kde se v lidech bere ten pocit, že když nechci něco zakazovat, tak mi to nevadí, souhlasím s tím, nebo to dokonce podporuji. :-/

 Já věřím v ono omleté klišé, že špatná myšlenka se musí porazit dobrou myšlenkou, nikoliv zákazem.

7 0
možnosti

Mají to v krvi dodnes. A pořád budou obhajovat udavačství úřádům za jiný názor. Co na tom, že si ráno oblékne modré tričko s ptákem na prsou, když má rudý trenky ?!!! ;-D;-D

8 2
možnosti

S těmi trenýrkami a tričky už jste ohromoval v diskuzi u Havránka. Nechcete zkusit něco nového? Takhle to totiž vypadá, že melete pořád to samé dokola.

2 4
možnosti

Hlásáte toleranci k netolerantním myšlenkám a přitom kritizujete ProtiAlt za netoleranci vůči komunismu. Já v tom vidím kontradikci. ProtiAlt přitom nedělá nic než jen to, že se v rámci svého antikomunismu důsledně dožaduje dodržování platných zákonů. Je prostě jen důsledná v prosazování svých myšlenek cestou práva. Já v tom problém nevidím. Existence těchto zákonů a podoba našeho právního řádu není problém ProtiAltu. Ovšem SSO jako politická strana by mohla lecos změnit. ;-)

7 4
možnosti

M25i33c15h40a95l 91R54y44b82a

28. 11. 2012 23:24

Shrnuto: 

Budete se ze všech sil bít za svobodu lidí, kteří vám tu vaši vezmou, až budou moci.

Budete ze všech sil bojovat za svobodu slova těch, kteří vám vyrazí zuby, až promluvíte proti nim.

Budete do roztrhání těla hájit svobodné šíření názorů lidmi, kteří za šíření názorů zavírají a vraždí.

Pochopil jsem to správně?

11 2
možnosti

"rudé vlajky se srpem a kladivem" Průšvih je, že to je totéž jako hakenkreice, a zkuste vyrukovat s nimi.

6 2
možnosti
Foto

Příspěvek je podepsaný, tak proč jste tedy neudělal článek přímo o Makovi? :-) Mimochodem, co vím, tak to ti, co byli přítomní na té demonstraci (tedy včetně pana Makovského), udělali zejména kvůli tomu, že pokud by tam byly vlajky s Hitlerem a hákové kříže, tak by už se automaticky zasahovalo a zavíralo, zatímco tady jen policisté nečinně přihlíželi. To je ten samý důvod, proč jsem já podával trestní oznámení na Martu Semelovou - především jsem chtěl vědět, jak s tím justice naloží.

Mimochodem, citát od Ludwiga Misese: "Liberalismus musí být nesnášenlivý vůči nesnášenlivosti každého druhu. Liberalismus hlásá snášenlivost vůči každé víře a každému světovému názoru, ale nade vším a nad všemi musí stát zajištění míru uvnitř společnosti. A jelikož požaduje snášenlivost vůči všem názorům a všem církvím a sektám, musí vykázat do jejich mezí všechny, kdo se vyznačují nesnášenlivostí."

8 6
možnosti
Foto

Pokud předseda sdružení píše v množném čísle jako administrátor stránky, snad ví, co činí. Ano, logiku toho i chápu, ale absolutně s tím nesouhlasím. Tím, že se odvoláváte a aktivně využíváte určitý zákon, dodáváte mu na důležitosti. Buď s tím zákazem souhlasíte (pak chápu, že se budete snažit jej plně využívat) a nebo nesouhlasíte a energii věnovanou podávání trestních oznámení budete věnovat kritice takového zákona. Z diskuzí na Facebooku jsem pochopil, že většina členů ProtiAltu s takovým omezením svobody projevu nemá problém (resp. nevím o nikom z ProtiAltu, kdo by s tím nesouhlasil).

5 5
možnosti

Absolutní svoboda je prostor pro absolutní nesvobodu. Pokud takto podporujete hnutí, která jsou ze své podstaty zaměřena na omezení svobody lidí, pak si svobodu nezasloužíte. Svoboda není samozřejmost a historicky nám ji sebrali jak nacisté tak komunisté. Vaším problémem není ProtiAlt, ale náš právní řád, který na propagaci totalitních ideologií myslí. ProtiAlt jen vyžaduje, aby se orgány při porušování platných zákonů netvářili, že se nic neděje, nebo nezasahovaly selektivně.

5 3
možnosti

P48e87t41r 62W43á92g21n48e37r

28. 11. 2012 22:35

Dobrý večer, pane Hájku.

Nenechte se odradit skřípotem umělého chrupu starých komoušských struktůr. Oni jsou odkojeni rudým režimem a jejich bolšanské myšlení se už nezmění. Nadávají na komunisty, jen proto, aby nikoho nenapadlo, že tam byli taky. Chce to pouze čas, za chvilku budou v důchodu, nebo někde jinde a nová generace si na ty pozůstatky dědulů v rudejch trenkách ani nevzpomene.

Udavači nemají mezi slušnejma místo, ať si to obkecávaj a kádrujou druhé jak chtějí. Děláte to dobře a nenechte se, čas hraje pro vás a proti nim.

KARMA! :-)R^

9 5
možnosti

Nemá cenu podat trestní oznámení na Vás. Problém ne v tom, že jste ... zde bych použil správného výrazu, ale to by mi u cenzury neprošlo,k takže použiji výrozu, že jste nemoudrý. Nicméně si za to klidně domyslete mnohem ostřejší výraz. Ten byste si zasloužil a ten mám také na mysli a řekl bych Vám ho, kdybychom spolu mluvili osobně (a klidně byste mohl stejný výraz použít i na mne. Od lidí jako Vy by mi to bylo čestné slovo lhostejné, protože vím, co si o Vás mám myslet). Za mříže lze zavřít konkrétního člověka, ale nikoli masovou lidskou nemoudrost a nepoučitelnost. Lidé s takovým názorem, jako jste Vy, škodí společnosti, avšak když je takových lidí několik desítek procent, tak si lidstvo jako celek nic jiného než ty komouše nezaslouží.

Ale zavírat Vás za to za mříže? To by doopravdy nepomohlo.

3 9
možnosti
Foto

"protože vím, co si o Vás mám myslet" – to mi připomnělo Rudé právo: „Záběry z procesu vysílané Československým rozhlasem poslouchají i pionýři a učí se z nich rozpoznávat nepřátele lidu a nenávidět je.“ http://jakubhajek.blog.idnes.cz/c/272652/Sokolove-i-pionyri-se-uci-nenavidet-lidske-vyvrhele.html

5 2
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik