Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hromobiti03

23. 6. 2011 11:15
To je tak, vykazovat činnost je nutné.

Co byste chtěl po úřednících absolutně odtržených od reality. Jejich svět je svět excelových tabulek a barevných šanonů... podstata problému jim potom jaksi, už z principu, uniká.

0 0
možnosti
K

katango

23. 6. 2011 9:56
Kastrace deviantů

No, zdali si uvědomili, že tím pádem odsuzují devianty k dlouhodobému pobytu v detenčních ústavech, případně v psychiatrických léčebnách? Asi ne.

0 0
možnosti
MP

Vrah

23. 6. 2011 8:53
Mluvíte mi z duše

„Zakazovat plošně kastraci kvůli možnému nátlaku na dotyčného (…) jako plošně zakázat jezdit po silnicích, protože se může objevit magor, co to do vás napálí.“

Přesně tak – tohle je jeden z nejhnusnějších neduhů současnosti – skutečnost, že grázlové nerespektují zákony, „vyřešíme“ buzerací slušných lidí. Mezi návrhy podobného typu můžeme libovolně a bez obav přidávat další a další, třeba: Zneužívá někdo dávky? Tak je zrušíme všem. Slušný člověk bez příjmů ať klidně pojde hlady – lump si najde jiný zdroj příjmů. Nebo – teroristi nosí do letadla zbraně? Zavedeme ponižující kontroly; nejlépe, když budou cestující naloženi nazí a svázaní do zavazadlového prostoru – a nejen v letadle – přidejme autobusy, vlaky, tramvaje, metro… před teroristy nás to sice neochrání, zato ztratíme svobodu a důstojnost. A tak dál, fantazii se meze nekladou.

Nemusíme se bát, že nás nějaký magor uslyší a udělá to – oni na to přijdou i bez nás. A „pozvolna vařené žáby“ se nechají uvařit – ještě za to poděkují.

0 0
možnosti
ZK

SID09

23. 6. 2011 7:02
Všude tady jsou pachatelé dobra

Nejvíc pachatelů dobra je ve státní správě. Jenom tam vědí, co je pro lidi i přírodu nejlepší. !!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik