Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jay6

10. 9. 2011 20:43
Ten kdo chce oživit masového vraha

uráží oběti jeho zločinů, jejich pozůstalé a všechny slušné lidi. A základní listina práv a svobod hovoří jasně. Svoboda slova může být omezena zákonem, pokud ohrožuje svobody ostatních. Což je přesně tento případ. Každá individuální svoboda totiž končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného. To pro ty milovníky svobody, kteří ještě nepochopili co to vlastně svoboda znamená.

0 0
možnosti

CarolusMagnus

5. 9. 2011 12:24
Kolik provokatérů měla BIS

v průvodu ?  Vůbec bych se nedivil, kdyby to tričko bylo její dílo !

1 0
možnosti

Pepan A2

5. 9. 2011 10:01
Ani mi se ten nápis nelíbil, ale do jisté míry

nositelku trička chápu. Doslova desetiletí jsou tady nepřizpůsobiví upřednostňováni před bílou majoritou, která do nich pumpuje peníze. Místo aby tato minorita byla vděčná, že jenom díky majoritě má peníze, má kde bydlet a co jíst, chová se násilnicky a dává nepokrytě najevo, že oni jsou něco více. Nemusí chodit do práce, jsou nepostižitelní při přestupování zákonů a pokud si někdo začne stěžovat na jejich nesnesitelné chování, je označen jako rasista. Když v čím dál větší míře napadají své živitele, stát to nepostihuje, zato když lidé ze zoufalství chtějí vzít spravedlnost do vlastních rukou a vyjdou do ulic, v tu ránu stát pošle ozbrojence. Nepošle je, aby potrestali ty romské násilníky, ale aby je před postiženými chránili. Chápete už konečně, že to tričko, to je poslední zoufalý výkřik do tmy, když se těm lidem nedostalo od státu zadostiučinění? Takže stát by měl v prvé řadě potrestat ty, kdo tuto situaci zapříčinili a ne se hojit na těch, kteří dnes jednají v zoufalství..

0 0
možnosti

villík

5. 9. 2011 9:15
0 0
možnosti

crutov

5. 9. 2011 9:30
Re: Ten nápis byl delší...

Evidentně absolutně nevzdělaný vyhráblo, tu bych fakt nezavíral, ale dal bych jí trest naučit se dopodrobna dějiny, třeba by jí to pak secvaklo... Asi chtěla na demošce působit "hustě". :-/

0 0
možnosti

babacek

5. 9. 2011 8:14
Oživení

KSČM oživuje stále ideologii Stalinismu a Leninismu a nikdo je netrestá. Proč?

0 0
možnosti

xychteen

4. 9. 2011 23:25
Ten nápis byl delší a ta slečna je podle všeho...

...trubka, protože takhle pěkně přihrát médiím a místní byromašinérii perfektní "zastírací a zástupný pseudoproblém" by člověk s inteligencí alespoň průměrného houpacího koně patrně nedokázal...

:

...takže podstata věci rázem zmizí v propadlišti dějin a (dosud) nezúčastněná veřejnost bude zdatně masírována neonacisty, extrémisty, radikály "a jiné gauneři". Ani zrno nazmar. Nazdar a dobrou noc.

7 0
možnosti

Politicky korektní lež

4. 9. 2011 23:29
Re: Ten nápis byl delší a ta slečna je podle všeho...

Taky si myslím. Dokonce to možná byla placená provokatérka.......schválně jestli jí nakonec odsouděj, anebo to utichne. případně bych se zajela podívat na vyhlášení rozsudku-to pro kontrolu jestli média nekecaj. A pak by to chtělo jí ještě zkontrolovat ve vězení. (Ale osobně typuju, že dostane podmínku- to aby se vlk nažral a provokatérka zůstala celá)

0 0
možnosti

Mirco1

4. 9. 2011 23:03
Jak typické, že autor si pro svůj postoj a plky....

... o "ideozločinech" vybral na pomoc citát blábolila Jakla, který už několikrát dokázal, že VUBEC netuší co je skutečnou podstatou svobody - a (stejně jako spousta jiných různě ideologicky zabarvených křiklounů po "absolutní svobodě" (především absolutní svobodě slova)) chce tuto JEN proto, aby s její pomocí svobody ostatních zrušila a pošlapala ve prospěch té své ideologie. Jakl je relativně dost průhledný. Jeho cílem je silně stratifikovaná naprosto rigidní reakcionářská společnost (reakcionářská v původním nikoli bolševiky ukradeném a pokrouceném významu slova), kde bude společenská konformita zajišťována nikoli státním aparátem (tím se liší od socialistů) ale "společenským nátlakem" různých "zájmových skupin", které již dokáží vytvořit patřičné ovzduší strachu, aby každý pomocí autocenzury konformní byl (pro ty je právě ona "absolutní svoboda slova" zapotřebí).

Ale zpátky k věci - autore, svoboda jednotlivce ani skupin NEMŮŽE a také NEPOKRÝVÁ úsilí, které ji má zcela záměrně

0 0
možnosti

Lesní sběř

4. 9. 2011 23:05
Re: Jak typické, že autor si pro svůj postoj a plky....

Konformita zajišťovaná společenským nátlakem zájmových skupin? Aha, takže něco jako minulý týden bátoriáda? :-P

1 0
možnosti

Urb - Uničtoženie vraga

4. 9. 2011 23:03
Hlupaňa, kdyby znala historii, tak tam napíše oživte Vlada

0 0
možnosti

Mirco1

4. 9. 2011 23:44
Re: Hlupaňa, kdyby znala historii, tak tam napíše oživte Vlada

Myslíte Tepese?

0 0
možnosti

Inzheim

4. 9. 2011 23:01
Samozřejmě

že oživit Adolfa v Německu NELZE---- je jiná historická situace,- mladí Němci mluví plynně anglicky a mnoho jich pracuje v USA, problémy pradědečků je ABSOLUTNĚ nezajímají.

Adolfa vemi rádi ==a stále dokola==připomínají komunisté, vůbec levicová část společnosti--- proto, aby zdůvodnila svou vlastní nedemokratickou politiku, aby si zdůvodnila agresivní napadání liberálních lidí. Levici vůbec nepřekáží fakt že Adolf a Stalin byli jednovaječná dvojčata, realizující totalitní vraždění i velmi mírných odpůrců.

1 0
možnosti

seelen

4. 9. 2011 23:08
Re: Samozřejmě

v Německu byla komunistická partaj svého času zakázaná,takže plácáš z nevědomosti.

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

4. 9. 2011 22:56
pro seelen

zadejte si googlu DNSB

1 0
možnosti

Politicky korektní lež

4. 9. 2011 22:56
Re: pro seelen

(v dánsku naprosto legální)

1 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik