Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Paní JUDr. Dvorná by nebyla ani první, ani poslední právník, který se "přiživil" na velkých restitucích; takových právníků, "zastupujících zájmy restituentů" bylo a je v našem státě hodně. Díky nim přišli někteří restituentu o všechno, co restituovali, protože právníci si hleděli především své kapsy a restituovaný majetek používali pro své podnikatelské zájmy. Někteří restituenti, např. paní Stermbergová, pan Bubna, abych jmenovala ty, které znám, je naštěstí včas prohlédli a vyrazili s nimi dveře.

0 0
možnosti
Foto

Vida, tak takto se chová dobrý hospodář. Každý se má držet svého kopyta - kdyby se p.Kníže věnovat sbírání šišek, střílení veverek a vyhánění houbařů, mohl prosperovat. Je ale vidět, že elektronice patrně příliš nerozumí.

1 1
možnosti
TH

Mimochodem dejte sem link na obchodni rejstrik.

0 0
možnosti
ZK

Z92d71e87n66a 52K73o38č32í

29. 1. 2013 21:04

Ta záležitost se řešila už v r. 1995 ;-D

http://www.psp.cz/eknih/1993ps/tisky/t1863r00.htm     vytahuji :

Cena cca 23 mil. Kč (22 977 608,- Kč dle kupní smlouvy) vychází z podílu závodu Mirovice na základním jmění as. Tesla Blatná - jejím prodejem nesmělo dojít ke snížení základního jmění akciové společnosti. Tato kupní cena měla být uhrazena do 60 dnů ode dne účinnosti kupní smlouvy. V případě nezaplacení kupní ceny kupujícím v dohodnuté lhůtě je prodávající oprávněn od této smlouvy odstoupit (bod XIII kupní smlouvy). Dále je v tomto bodě uvedeno, že v případě odstoupení od kupní smlouvy se v plném rozsahu obnovuje vlastnické právo prodávajícího a kupující odpovídá prodávajícímu za způsobenou škodu. 

Kupní cena uhrazena nebyla.

Pokud Vrchní soud v Praze rozhodl o neplatností kupní smlouvy uzavřené mezi panem Schwarzenberkem a Teslou Blatná as., pak je tedy smlouva z právního hlediska neplatná. Pokud se týče odpovědnosti za škodu vzniklou Tesle Blatná, spíše by přicházeli v úvahu tehdejší zástupci pana Schwarzenberka, kteří v jeho zastoupení smlouvu podepsali a zřejmě tím neoprávněně překročili meze svého pověření. To si zřejmě uvědomuje i Tesla Blatná, která podala návzh na zahájení řízení proti JUDr. Heleně Dvorné, zastupující při podpisu kupní smlouvy pana Schwarzenberka. Tesla Blatná se na JUDr. Dvorné domáhá náhrady škody, která jí vznikla tím, že JUDr. Dvorná překročila oprávnění vyplývající z plné moci.

0 0
možnosti
TH

Samotný Karel Schwarzenberg se v roce 2010 v online rozhovoru serveru Denik.cz vyjádří ke kauze takto:

„Měli jsme několik cihelen, největší u Kutné Hory, ale také v Čimelicích, nebo právě v Mirovicích. Ta byla mezitím zbouraná a postavil se tam panelák, zkolaudovaný jako obytná budova, ve kterém se ale později začaly vyrábět zaměřovače na tanky Varšavské smlouvy. Já jsem pověřil jistého právníka, aby se staral o restituci pozemků. Jenže on, asi že v tom viděl pro sebe nějakou budoucnost nebo co, tak místo restituce pozemků zařídil privatizaci té firmy. Vůbec jsem o tom neměl tušení, až když za mnou přišli nešťastní zaměstnanci na Orlík, že prý teď vlastním fabriku. Jak prosím? Pak jsem na to přišel. Něco jsem zaplatil a celého toho podniku jsem se vzdal, protože tomu opravdu nerozumím, Navíc oni dělali jen ty zaměřovače na tanky, a to tehdy opravdu nebyl program budoucnosti.“

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-Djj- to je asi  příklad toho "dobrého" hospodáře jak ho vychvaloval knížův volební tým, že ?

3 4
možnosti
JH

J22a29n 84H40l50e60d11í45k

29. 1. 2013 15:30

v tisku proběhla cca před 3-5 léty zpráva, že kupuje 1/6tinu, třeba ji prodal

1 0
možnosti

M22í14l38a 24Š61u47l72a

29. 1. 2013 15:25

.. v souvislosti s dnešní zprávou je nutné o Sch. a celé TOP 09 hledat a psát pravdu .. to se někteří asi budou chytat za nos ..

http://zpravy.idnes.cz/vlada-se-podle-top-09-musi-pripojit-k-evropskemu-fiscal-compactu-psp-/domaci.aspx?c=A130129_133619_domaci_kop

2 1
možnosti
ZM

V současné době by určitě TOPka předčasné volby brala, aby ještě mohla vytěžit z popularity K.S. co nejvíc. 

Miloši, slib nám premiéra, my se postaráme o předčasné volby.

1 0
možnosti
Foto

Odpovědnost pana K.S. je známá. Ve vládě je jen proto, aby získal 10 podpisů poslanců, za Kalouska nemůže, s ministriní kultůry nemá nic společného, nemůže za Drábka atd. V Mirovicích jsou zaměstnanci rádi, že jim bude doplacena mzda, a že si budou konečně moci najít nová zaměstnání. Kdyby se to týkalo vašich příbuzných, tak byste taky pana K.Š. nevolili a neměli ho za šlechtice a slušného člověka.;-DR^

5 7
možnosti
JK

J93a23n 16K94r24a45u87s

29. 1. 2013 15:22

Je extrémně málo pravděpodobné udržet pravdu o KS stranou a myslím, že brzy dojde k tomu, kdy se všechna pravda o KS ukáže.

Je velmi pravděpodobné, že dosavadní stav věcí je díky podpoře Bilderberg, ale ta podpora je podmíněna úspěchem a ziskem. Podpora je u konce.

Přichází doba silných žaludků.

5 4
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik