Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

laduk

10. 9. 2011 0:42
hm..

S odvahou zrušit kom by měli mít i odvahu zrušit senát

0 0
možnosti
K

kaktusak

10. 9. 2011 0:40
Klaus se tentokrát mýlí

Komunistické učení je pro kapitalismus hlavním a v podstatě jediným protivníkem.R^

0 0
možnosti

rezjir rezjir

10. 9. 2011 16:17
Re: Klaus se tentokrát mýlí

Jsk může být dítě protivníkem otce?

0 0
možnosti
VD

všd

9. 9. 2011 22:48
S tím pletením se máte pravdu

Podobně píší dnes pánové Šimoník a Paulczyński z Brna. Podle nich se mají dobře všichni, kromě notorických flákačů a levicových kverulantů, co se do všeho pletou. Je s tím rozdílem, že zmínění pánové jsou v ODS a Šimoník kdysi jako největší zápor minulého režimu jmenoval, že na D1 byla pouze jedna benzínka.

1 0
možnosti
C

certik_bertik

9. 9. 2011 22:13
no co

vykosili pár milionů lidí, to jsou v Indii troje volby

0 0
možnosti

Danny boy

9. 9. 2011 21:01
...

Naprosto nepochopitelně nebyla KSČ zakázána před dvaceti lety. Naprosto pochopitelně je nutno zakázat ji až dnes ;-D

2 0
možnosti
PJ

pepa játro

9. 9. 2011 22:37
Re: ...

naprosto pochopitelně už to je dneska k ničemu.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

9. 9. 2011 20:20
Před zákazem komunismu nutno navrátit veškerý majetek

, který byl státu ukraden a dluh státní kasy vyrovnat do posledního desetníku. Pokud to nedokážeme, nemáme žádné právo zakazovat systém, z kterého jsme 20 let tyli a žili Rv

2 0
možnosti
LB

julie k.

9. 9. 2011 20:07
autorovi

Jestli vám nepřipadá trapné a směšné, že mladý komunista poučuje lidi, kteří komunistické praktiky zažili na vlastní kůži, asi budete podobného ražení, jako inen  (mimochoden dost odpudivý)  mladý komsomolec.  Doktor Milan Hulík obhajoval řadu lidí, které komunistický režim perzekvoval a zřejmě o tom ví podstatně víc, než vy. Vám, stejně jako tomu mladému komunistovi, chybí elementární respekt a úcta k lidem, kteří si ji rozhodně zaslouží. Gottwaldovi karlínští kluci taky kdysi přišli mnohým neškodní, když vykřikovali že nám zakroutí krkem a když  jejich teror šel až do hrdel, bylo na všechno pozdě.

Než budete opět vynášet svá moudra, něco si o tom přečetěte, třeba dvoudílnou knihu Miloslava Růžičky VYHNANCI, kde je pár příběhů konkrétních lidí. Ti, kteří to prožili, neberou  výhrůžky dnešních "nových bojovníků"  na lehkou váhu. Oni už cenu svobody a demokracie - na rozdíl od vás - znají.

2 0
možnosti
MF

falm

9. 9. 2011 22:46
Re: autorovi

Váš příspěvek je typickým příspěvkem hysterického křiklouna, který vidí jen těch několik tisíc, které komunisti popravili, zavřeli coby odpůrce režimu. Zato nastolili sociální stát, ze kterého "dožíváme" dodnes... nebyla nezaměstnanost, lidé měli dostupné zdravotnictví na špičkové úrovni, bezplatné školství, dosutpné bydlení i základní potřeby, nikdo nežil na hranici bídy nebo dokocne pod ní... To, co dělá tento režim, je mnohem větší zločin než to co páchali komunisti. A jen hlupáci to nevidí.

3 0
možnosti
PP

překabátěný petr

9. 9. 2011 20:04
Mladíku ve své prostoduchosti ani nemůžeš chápat,

natož pochopit, jakou ta paní má pravdu. Jinak ti PRAVÝ kovaní komunisté dneska DĚLAJÍ NADÁLE ZLO, avšak se překabátili a zmodrali, avšak ve zlu pokračují! Jednou se i dozvíme a historie nám to poví, kolik životů nás stálo tunelování společnosti po modru!!

2 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

9. 9. 2011 19:59
A co nacismus, taky byste povolil?

nebo politickou stranu, domáhající se obnovení otroctví? :-/

2 0
možnosti
LS

Lesní sběř

9. 9. 2011 21:11
Re: A co nacismus, taky byste povolil?

A proč by ne, máme-li víru v sílu demokratického zřízení? Pokud by byly tyto politické směry v rozhodovacím procesu zastoupeny menšinově, stěží by mohly někomu nějak zásadněji uškodit... a pokud by byly zastoupeny většinově, pak by společnost dostala jen to, co si zaslouží. :-P

-

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale mně připadají daleko méně nebezpeční komunisté (nacisté, otrokáři...) jako parlamentní strana s umrněnými patnácti procenty, než komunisté (nacisté, otrokáři...) jako tajné podzemní hnutí, chystající se uchopit sto procent moci mimoparlamentní cestou.

0 0
možnosti

publicenemy

9. 9. 2011 19:34
Hloupost

Komunismus je zločinecká ideologie, která má na svědomí desítky milionů životů. Mohu zmínit zákon č. 198/1993 Sb. o protiprávnosti komunistického režimu a odporu proti němu, tudíž KSČM, jakožto přímá následovnice KSČ, porušuje svou existencí zákon (ještě bych mohl přidat paragraf č. 260 o Propagaci a podpoře hnutí potlačující práva a svobody člověka).  Je smutné, že prezident nevidí zlo tam, kde by měl, ale u Klause mě to ale ani nepřekvapuje, když vezmeme v potaz jeho působení v Prognostickém ústavu, který řídila centrála KGB v Moskvě, a pomoc KSČM při prezidentnské volbě v roce 2003 (http://www.novinky.cz/domaci/2369-kscm-otevira-klausovi-cestu-na-prazsky-hrad.html), není to nic překvapujícího.

Je smutné, že náš národ se nedokáže poučit z vlastních chyb. Přiznávám, že situce z minulosti se pravděpodobně opakovat nebude, nicméně legalizovat všechna ta svinstva je plivnutí do tváře těm milionům Čechů, kteří minulých desetiletích trpěli za svůj názor, o zdecimované ekonomice nemluvě.

4 0
možnosti
MW

May West

9. 9. 2011 19:39
Re: Hloupost

Pan prezident nebude kritizovat sam sebe;-DRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik