Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pokaseda

31. 10. 2011 18:38
Pane Jakube

Je dokonale zřejmé z Vašeho textu, že patříte k t. zv. vzdělancům, kterým stačí prolistovat nějakou brožurku a na základě toho získají takové sebevědomí, které je pudí tento přetlak sdělit veřejnosti. Na Vás v projevu pan president také myslel.

I Vy patříte k těm, co si myslí, že je vše dovoleno, že se vše dá najít na internetu, že demokracie potřebuje demokratické občany co neznevažují jiné názory, že svoboda není libovůle co popírá jakoukoliv autoritu, že pýcha vytlačila pokoru, bez které nemůže být člověk člověkem a ještě na příklad, že popírání lidské zralosti a zkušenosti vede k nedomyšlenému fandění frackovitosti a nevázanosti. Zde si dovolím říci, že asi myslel na Vás i vám podobné.

Podobně moudře jako T G Masaryk zakončil, že na nápravu není žádný direktivní návod, že musí každý začít sám u sebe, doma v rodině. Zkrátka, že je třeba vzít rozum do hrsti a pokorně se vrátit zpátky k osvědčeným a vyzkoušeným hodnotám a ctnostem.

Pane Jakube i  Vám to přeji, bude se Vám žít lépe.

0 0
možnosti

petrph

31. 10. 2011 14:36
Peŕaka nahradil SuperVáclav mnohem dříve

Už v průběhu války dostávali mnozí  zasloužilí čeští  kolaboranti vysoké vyznamenání svatováclavské orlice za své věrné služby Říši... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik