Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

802

4. 10. 2011 17:31
Už by někdo těm zelenobolševikům měl konečně řící DOST

Poslední testy ukazují že školáci po těch všech zelených experimentech hloupnou a hloupnou a dneska jsou největší starosti s tím jak tohle ještě zhoršit tak, že se namísto matematiky a potřebných věcí bude sypat dětem do hlaviček homosexualismus, multukulturalismus, genderová ideologie atd. atd.

Čímpak to je že ty děti hloupnou?, není to náhodou tím změkčováním výuky kdy se zavedla obecná škola kde se děti naučí za 5 let to co dřív za 4 roky, není to náhodou tím tažením proti ošklivému biflování, ošklivé matematice, ošklivému známkování, ošklivé kázni, krásné škole hrou atd. Teď to chce ta zelená pakáž ještě rapidně zhoršit tím že do normálních škol naženou děti co potřebují školu zvláštní, dále volají po tom aby se zrušila gymnásia, protože gymnasisti jsou přeci povinni dělat těm z těch pomocných škol "tahouny" a pozitivní vzory atd.

Takže za 20 let budeme mít pologramotné děti co budou umět nasazovat kondom pod 1 sekundu, pokud tuhle fanatickou klaku z toho školství nevyženeme.

0 0
možnosti

VyMeTaky

4. 10. 2011 17:56
Re: Už by někdo těm zelenobolševikům měl konečně řící DOST

Máte to špatně. Za situace, že koho nevzali ani na práva v Plzni, ten šel na peďák, nezná množství kantorů nic jiného než biflovánání. Biflování je samosebou špatně, protože je to samoúčelné naučení se množství informací, které pak s klidem žák zapomene. Ano, jsou fakta, která se člověk musí naučit, ale jinak se učíte něco, kde vám někdo je s to vysvětlit, proč se to učíte a jak použijete to, co se naučíte.

Rozdíl mezi dobrým chemikářem a blbem, co učí chemii je ten, že dobrý chemikář, když probírá alkalické kovy a kovy alkalických zemin, je schopen i vypustit z úst větu: Neučte se periodickou tabulku nazpaměť, stačí, když si zapamatujete tyhle říkanky: Helenu líbal na koleno robustní cestář Francek, a Běžela Magda Caňonem, srazila balvan ramenem. A světe div se, i po letech se mi ta hodina vybaví, jako bych tam teď seděl.

0 0
možnosti

837

4. 10. 2011 14:12
No rád bych věděl to podstané

Sexuální výchova od 1 třídy, to znamená minimálně 1 hodinu týdně, za 9 let je to cca 350 hodin, z kterého předmětu že se těchle 350 hodin oseká? aby se mohla dětičkám sypat do hlavy ta zelenobolševická ideologie s matoucím názvem "sexuální výchova". ?

Nejlépe z matematiky abychom se dostali všichni na úroveň té zelenobolševické nemyslící sqadry, u nich totiž logika a myšlení je negativní hodnota, oni potřebují to stádo bez rozumu, co se řídí ideologií, pocity a dojmy.  

Na poučení dospívajících  o sexu, pohlavních chorobách, antikoncepci, deviacích, na tohle stačí několik málo hodin, copak že to budou těm dětem sypat do hlavy v tom zbytku 340 hodin.?

1 0
možnosti

DADAnce

4. 10. 2011 14:58
Re: No rád bych věděl to podstané

Tak to nevím. Hodinu týdně po celou dobu školní docházky nemůže navrhovat ani největší trotl. Jeden rok se mi jeví pravděpodobnější, nejlepší by byly ty hodiny rozhozené a přizpůsobené věku na těch 8 let.

0 0
možnosti

Lobo - obchodník s mozky

4. 10. 2011 14:09
Co se tam vlastně učí?

Co se pamatuju, tak teorii jsme zvládli v rámci biologie za dvě hodiny a praxi pak na střední škole ve volném čase. Přidal bych snad jenom pár hodin mikrobiologie, to tenkrát bylo dost odfláknutý:-P

0 0
možnosti

DADAnce

4. 10. 2011 14:17
Re: Co se tam vlastně učí?

Vaši fantazii vám nezávidím.

0 0
možnosti

Mama Kami

4. 10. 2011 13:54
Všechno špatně.

Škola JE nástrojem ideologie. Já jsem absolvovala ZŠ v období 1982 - 1990. Takže vím dobře, o čem je řeč. Jak se změnila rétorika pedagogů vždy poplatně systému. Na střední, to už byla masáž z druhé strany. A zkuste dnes učiteli svých dětí vysvětlit, že nesouhlasíte s ideologickým zabarvením výkladu dějepisu (otázka Sudet), že nesouhlasíte s jednostrannou propagací Nového Zákona v rámci literatury a opomíjení jiných náboženských směrů, že v občanské výchově by se děti měly v prvé řadě učit o svých právech, nikoli politickou agitku, že nesouhlasíte s tím, aby v rámci vyučovací doby byly dětem rozdávány letáky na tu nejlepší pojišťovnu a jiné. Schválně to zkuste.

Zjistíte, že: Najednou se každý stará, jak děti chodí do školy oblékané, jejich svačiny jsou pod drobnohledem třídních učitelů, všechny najednou zajímá, o čem se s nimi doma bavíte.

Jo, zlaté staré časy, ze kterých pochází tento vtip:

Paní učitelka napíše žákovi do ŽK poznámku: "Smrdí, umýt."

Otec doma napíše: "Učit, nečuchat."

0 0
možnosti

DADAnce

4. 10. 2011 14:00
Re: Všechno špatně.

Zkusili jsme... docela v pohodě. Navíc věci ze školy se dají doma korigovat. koneckonců absolventi totalitního školství to musí vědět nejlíp, ne? Sílu vlivu rodiny bych nepodceňovala. Nechápu tu paniku kolem toho,co se ty chudinky ve škole dozvědí... To si tak málo jako rodiče věříte?

1 0
možnosti

837

4. 10. 2011 13:03
Akorát by si autor neměl plést pojmy a dojmy

Tady vůbec nejde o sexuální výchovu ale ideologii zvanou homosexualismus a tohohle součástí je absolutní vulgarizace sexu, tedy stavění sexu na úroveň žrádla.

Sexuální výchova ve škole je odjakživa a nikomu tohle nevadilo, anatomie se učí v biologii a pokud se pamatuji tak už před 40 lety byla běžné poučení dospívajících dětí odborníkem o sexu, antikoncepci, pohlavních chorobách,  sexuálních deviacích, na tohle stačí jedno dopoledne s odborníky, na sypání ideologie do hlavy dětem tam tohle samozřejmě nestačí tam je potřeba zavést zvláštní předmět se stovkami hodin.

Ta prý "sexuální výchova"  to má vyloženě charakter nábožeství tedy to ve škole může existovat jen jako nepovinný předmět. Hysterie je tady jedině ze strany těch zelených extremistů kteří tohle vymysleli a dneska se úžasně pohoršují že se tohle leckomu nelíbí.

2 0
možnosti

kuča

4. 10. 2011 13:36
Re: Akorát by si autor neměl plést pojmy a dojmy

:-).........pro 837.......R^R^R^

0 0
možnosti

jendazmoravy

4. 10. 2011 12:19
To je odvážné!

Zatím vždy v historii určovala obsah základní školy vrchnost. A ta vrchnost (ať feudální nebo nyní "demokratická") byla vždy přesvědčena, že dělá to nejlepší a rodiče mají jen povinnost "přistavit" děti k výuce.

A stejně tak vždy většině rodičů to bylo putna a prostě ty děti vyučovat nechali, aby měli od vrchnosti klid. A ten zbytek vždy spoléhal na to, že vliv rodiny bude silnější než vliv školy - ať to byli třeba nekatolíci před 1781, nebo naopak katolíci za komunismu apod.

Co je správné - "osvícený" stát nebo rodiče? Řešení nevím, možná jen přeřazování částí výuky na nepovinnou bázi.

1 0
možnosti

kuča

4. 10. 2011 12:07
Díval jsem se trochu také.......

:-)........občas jsem zabrousil do diskuse na facebook, no....bylo to dílo! Nejsem puritán, ačkoliv jsem letitý kmet sexu se nevyhýbám, pokud se nějaká pěkná dáma najde. Na celém humbuku je zajímavé to, že mě praktickou stránku a techniky nikdo neučil, ale dopracovávali jsme se k tomu za pomoci kamarádů společně a mohu říci perfektně. I když nebyl internet, zdroje informací, jsme si vždycky našli.

Když si představím, že mého desetiletého kluka, nebo děvče, bude před ostatními spolužáky nějaký pedofil učit navlékat kondom, nebo vysvětlovat techniku soulože, ev. učit masturbovat, tak to bych ho musel zabít.

Viděl jsem v televizi jakýsi pořad který s protlačováním sexuální výchovy do škol, dělal reklamu této učebnici, těmto "znalcům" tekla blahem slina, když o tom mluvili a přestáli nejméně dva orgasmy! Techniku soulože ovládá každé zvíře, ale vybudovat si trvalý vztah,tak bychom měli_

2 0
možnosti

kuča

4. 10. 2011 12:09
Re: Díval jsem se trochu také.......

:-). pokr.....uvažovat. Život není jen o sexu, ty zplozené děti musí také někdo živit a vychovat. Tam by v první řadě měla začínat informovanost žáků! .....a vo tom to je! !!!!!!

1 0
možnosti

lubossula

4. 10. 2011 11:53
ta pani,

svym vystoupenim, svou absolutni neschopnosti obhajit a vysvetlit sve postoji myslenku za kterou stoji naprosto zdiskreditovala.

0 0
možnosti

pedr64

4. 10. 2011 11:54
Re: ta pani,

celkem protipol svého muže, který je naopak argumentačně brilantní

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik