Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

markyz.Gero

4. 6. 2012 7:43
diskuzí jsem se velmi pobavil

zvláště ty části o prstenu se znakem jednotky jsou velmi půvabné ;-D

0 0
možnosti

rezjir rezjir

3. 6. 2012 22:42
Já nevím

jestli ty články byly podepsané, ale jedním z tehdejších redaktorů (kteří obdobné články psali, např. o válce v Koreji) byl jistý Winter, jeden z hrdinů Pražského jara (rozhovor s Goldstuekrem), který se stal profesorem komunikace na jedné americké universitě. Dodnes tam mají stipendium nesoucí jeho jméno.

A pokud tedy Amíci někoho takového zaměstnali,tak asi věděli, koho zaměstnávají, takže zřejmě Amíci by byli stejně namíchnutí na Horákovou jako ti čeští dělníci. Asi se jim to divadlo líbilo, asi to režírovali.

3 0
možnosti
S

sorki

3. 6. 2012 23:52
Re: Já nevím

..blbější "oslí můstek" ke kopnutí si do protivného tábora těžko najít..:-P..no, vzhledem k autorovi to nepřekvapuje..;-D

4 0
možnosti
MK

Krokodýl

3. 6. 2012 22:21
S prominutím...

... ale zase jeden, co neví, o čem píše, ale hlavně že píše. Tedy - snad ani nepíše, jen vystřihl pár úryvků a tyto úryvky vytržené z kontextu poskládal dokupy.

A čím nás to chce strašit? Máme se bát KSČM nebo ČSSD nebo odborů, nebo pro jistu všecho a všech?

3 0
možnosti
JH

jakubhajek

3. 6. 2012 22:46
Re: S prominutím...

Potrefená husa? Nejsou to žádné úryvky, ale konkrétní dobový článek. Ano, je to vytržené z kontextu – ten, každý kdo není doživotně indoktrinovaný komunisty a ví něco o historii, zná. A fakt netuším, proč si myslíte že to má někoho strašit. Víte, dnes se mohou psát i články, které nemají za úkol někoho strašit. Je to jen připomenutí, co se psalo v tisku přesně před 62 lety.

5 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik