Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J55a35n 22V12a36s71k43o

28. 11. 2012 22:29

Pane Hájku, můžete mi vysvětlit zda Ti členové, kteří, jak říkáte bonzovali u policie toto činili jako "Protialt" nebo jako soukromé osoby ? Máte k tomu důkazy ? Pokud ovšem praktikujete kolektivní vinu, pak jsem vinen i já ? Jsem příznivcem Protialtu, takže jsem taky bonzoval ? Ale pane Hájku, já tam vůbec nebyl. I když mohu být v nějaké straně nebo sdružení, nemusím vždy za tuto stranu či sdružení vystupovat, ale mohu proti tomuto vystoupit jako Jan Vasko. To je ta svoboda, kterou se snažite hlásat, ale přitom ji upíráte.

0 1
možnosti
Foto

Já ale nikde nepsal, že tam byli všichni. Pokud to činili jako soukromé osoby, proč to zveřejňují v množném čísle na Facebooku sdružení? „když jsem odcházeli ze služebny...“

1 0
možnosti
VD

Paní Táborská, jste si jistá, že lze spáchat trestný čin pomluvy na právnické osobě? Domnívám se, že nikoli, a v tom případě by trestněprávní postih pana Hájka nepřicházel v úvahu.

Dále, ať se každý zamyslí nad tím, jak můžete na jedné straně kázat o morálce a na druhé straně o mně napsat, cituji: "hele, ty cápku nedomrlej, ty po nás jdeš přesně od toho okamžiku, kdy ses dozvěděl, že o tebe ProtiAlt nestojí. A nestál o tebe právě pro tvou nadvyvinutou lásku k šíření nenávisti a zla. A ty to prostě dodnes nemůžeš překousnout. Polepši se a možná se tě jednou ujmeme. Nebo někdo jiný.

A jestli ti jde o pomluvu, trdélko, tak si přečti svůj komentář o nás. Nejlépe všechny svoje komentáře o nás. Ale dohlídni, abys měl dostatek spodního prádla do zásoby. Bude se ti, co se týká "žalovat za pomluvu" dooost hodit. ,-)"

Nikdy jsem se ProtiAlt neprosil, aby mne vzali do svých řad. Tudíž pokud tu někdo šíří lži a pomluvy, jste to především Vy sama.

0 0
možnosti
VD

Napsal jsem na Twitter tento tweet: "Členové #ProtiAlt udávají na policii za svobodu projevu. Ať se nediví, až někdo udá je samotné. #politika #ProAlt"

Petr Johan z ProtiAlt na to reagoval tímto:

"Chtěl bych touto cestou poděkovat mladému pánovi Václavu Davidovi z Mladé Boleslavi, který nám tímto dělá reklamu. My jsme sice tento článek již měli k diskusi počátkem týdne, ale on musel přijít s tím, že aspoň proto, že my podáváme trestní oznámení, tak proto on bude podávat trestní oznámení na nás. 

Tak se těšíme na pana Davida, za co všechno nás požene před soud."

Jinými slovy, nikde jsem nenapsal, že to trestní oznámení podám já sám, ale Lidové milice současné vlády se nějakými fakty nebudou obtěžovat...

1 1
možnosti
JN

Petr Johan je místní bloger, když se podíváte na to, co a jak píše, pak pochopíte, že jakákoliv debata s tímto člověkem je zbytečná.

1 1
možnosti
RH

je zajímavé, kolik obhájců svobody názoru se nemůže smířít s tím, že mám jiný názor.. ;-)

2 3
možnosti
JN

Někdo vám zakazuje hlásat vaše názory? Akorát ukazujeme, že jste se svým názorem mimo a tím pádem diskuze s vámi postrádá jaksi smysl. Nejste schopen akceptovat zjevné fakta a proto hledáte všemožné kličky a úhybné manévry.

1 3
možnosti
Foto

Zavírat lidi za jejich politické názory, to dovedou stnad jen Občanští demokraté, pod jejichž vedením byl otřesný zákon, zneužívaný bizarní skupinkou ProtiAlt, vzniknul Rv

2 3
možnosti
PK

P69a71v13e78l 30K95u58l56a

18. 11. 2012 22:15

Ty máš dost

3 1
možnosti
JN

http://www.ted.com/talks/lang/cs/steven_pinker_on_the_myth_of_violence.html ... specielně pro pana Horáčka, o tom, jak žijeme v úplně jiné době, než před 60ti lety ...

1 0
možnosti
RH

Pane Novotný, to nikdo nezpochybnil, akorát z toho nevyplývá vůbec nic. To mohli říkat před VŘSR v Rusku, že Francouzská revoluce byla v 18. století a tudíž revoluční násilí je otázkou historickou. Člověk jako takový a obsahy jeho nevědomí se nijak nemění, mění se jen tenká vrstva na povrchu, která při zásadních historických událostech (válka, revoluce) naprosto ztrácí na významu a prosazují se hlubší vrstvy. Porovnejte jen úroveň vzdělání německého národa s bestiálním násilím, kterého byli jeho členové schopni. Totalitarismus je v člověku zakořeněn a nevěřte tomu, že by dnes bolševici zabavovali majetek po dobrém. Uvažování, které stálo za politickým násilím je opět v naší situaci přítomné, stačí jen pozorovat vlnu populismu, která je vlastní bolševikům i náckům.

2 3
možnosti
Foto

P87e98t81r 14J50o18h64a18n

18. 11. 2012 18:39

Jsem velmi rád, že jste tento článek napsal, pane Hájku. V diskusi pod naším statutem jsme rozebírali Vaši nespokojenost a nebyl jste schopen přistoupit na to, že Vaše míra liberalismu je nad rámec platných zákonů. Otevřeně jste přiznal, že jste pro, aby se propagoval i fašismus, který je ve stejném zákonu, jako propagace komunistikých symbolů na veřejnosti, zakázán.Tudíž mohu napsat i zde jen to, že Vy, pokud tímto článkem souhlasíte s porušováním platných zákonů ČR, jako šéfredaktor média, které sice neznám, ale ani znát nechci, jste pro mne naprosto nedůvěryhodná osoba.

2 9
možnosti
IF

Za prvé si pravděpodobně pletete fašismus s nacismem (který je na rozdíl od fašismu v tom zákonu spolu s komunismem opravdu zmíněn). Pokud by byl trestný fašismus, tak by ten zákon porušovalo celé naše současné státní zřízení - nyní podle mého názoru totiž žijeme v jakési soft verzi korporátního fašismu.

Za druhé otázka (už zde padla) - udal byste mne před rokem ´89 komunistům za mé protistátní a protikomunistické názory?

3 1
možnosti
RH

Pokud mi přiznáváte právo na názor, pak mým názorem je, že extremismus jakékoli barvy je nebezpečný. Pokud bude vedle mě bydlet feťák, který bude neustále tvrdit, že by bylo dobré skopat mi děti, tak ho proplesknu asi tak jako každej normální chlap. Ultraliberální pošuk počká, až si ten nápad zrealizuje, protože do té doby je to jen názor. Zhruba podobné je to s extemismem, sice jen tvrdí své pravdy, ale není důvod čekat, až uchopí moc, aby mohli své nápady zrealizovat. Právo na jakýkoli názor není zakotveno v žádném právním řádu..

2 2
možnosti
IF

Omyl - ne až to opravdu udělá, ale až se to pokusí udělat! V tom je rozdíl!

2 0
možnosti
TH

T84o31m58á83š 73H14u20t94l68a

18. 11. 2012 18:19

vau, na blog jsem se dostal odkazem z fb stránek ProtAltu, který je mi docela           sympatický - stejně jako SSO, jejichž členem jsem se chtěl stát (přecijen blogy některých členů i vedení jsou ale ´silný kafe´). musím říct, že tady jsou na obou stranách silný argumenty, i tady v diskuzi. rozhodně bych tohle oznámení nenazýval udavačstvím! ale líbí se mi i názor, že kdyby si ti šulini mohli nosit třička s libovolnými hesly atd., tak by časem přišli o punc "boje v ilegalitě", a stali by se z nich veřejně známí šašci :-). ale myslím, že k tomuhle stavu je veelmi dlouhá cesta, jestli je vůbec reálná...

3 0
možnosti
TH

T38o51m27á26š 66H89u60t88l56a

18. 11. 2012 18:25

jo a taky jako občasný čtenář diskuzí tady, i na Novinkách (přispívám jen na iDnesu), musím složit hold dnešní diskuzi argumentů, a ne nějakých urážek a nesmyslů. jenže toho asi není moc lidí schopno... takže Vám dík R^

1 0
možnosti
MD

Jestlize nekdo hovori o absolutni svobode, hovori predevsim o myslenkove

a nazorove svobode kterou nabizi druhym. Jedna zivotni filosofie, druha, treti,

kolik jich lidstvo jeste v ramci sveho vyvoje at jiz do vesmiru ci do pekla stvori.

Je dobre, ze hovorite o teto zakladni svobode a jeji neomezenosti, nebot filosofie

sama, snad krome omezencu, jeste nikoho neomezila.

3 0
možnosti
JN

Ale je vidět, že tady některé omezuje hodně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1600x
Jsem pětadvacetiletý absolvent korporátní krysařiny na Masarykově univerzitě, webový tvůrce na volné noze, infantilní rebel s uměleckými ambicemi. Jsem Ryba a často plavu proti proudu.

Seznam rubrik