Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

Dalším podpurnym faktorem zavislosti na instagramu u dospivajicich je nedostatek vyjadrovacich schopností, schopnost vytvořit kus textu, co má hlavu a patu, duševní prázdnota a extrémně slabá vůle.

0 0
možnosti
JD

J70a45n 96D24o81u52š74e12k

11. 10. 2021 11:26

Připomnělo mi to jednu schůzku ze seznamky kdy si slečna musela nutně vyfotit večeři na telefon a následně k tomu napsat pětiminutový komentář na instagram. Já tam seděl a potichu jedl. Pak zaplatil a se slovy že mi to není líto jsem zaplatil a odešel. Jsou to už roky, ale dodnes mám husinu jen si na to vzpomenu.

0 0
možnosti
Foto

Té slečně se nedivím. A Vy si následky toho šoku nesete dodnes. ;-D

0 0
možnosti
EH

Na druhou stranu je to jenom další nástroj, jak naučit děti, že nejsou středobodem vesmíru. Připravit je na svět, který není ani trochu fér. Je na rodičích, aby divce ukázali, že jsou jiné možnosti realizace, než vyniknout krásou a popularitou. Pokud tlustá holka provádí celý den masochismus na Instagramu, není to chyba Zuckerberga. ;-)

Facebook, Instagram apod. jsou mi ukradené, ale jsem pro svobodu a ne regulace pro naše dobro.

1 0
možnosti
Foto

Ale reálný svět je jiný. Poznávat se musí v reálu a ne přes podezřelá média. Např. když chybí osobní kontakt s druhým člověkem, nelze jej poznat jen z fotky a textu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 5
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 514x
Po nocích doktorand filozofie a ve dne programátor. Zajímám se o vlivy technologií na naše myšlení, psychiku a kulturu. Občas píšu o náboženství. Mám rád Monty Python a spekulativní portrét budoucnosti v Black Mirror.