Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je neuvěřitelné - člověk podílející se na propagandě veřejnoprávní televize zde v podstatě dokladuje zaujatost a političnost tohoto média. Je jasné, že dřívě nebo později bude třeba tento Augiášův chlév vykydat ! Je to nezbytné pro uchování demokracie v Česku !!

1 0
možnosti
JS

Vaše schopnosti zobrazuje Váš příspěvek. Obávám se, že dnes Vám Vaše snaživost nepomůže k trvalému zaměstnání ani v ČT.

3 0
možnosti
Foto

Trolloušům - prdloušům přeji ve vší vážnosti a upřímně uzdravení, s ostatními se v úctě loučím.

1 1
možnosti
Foto

J46o16s89e17f 21B93á53r30t70a

30. 12. 2020 9:07

Forum 24 a Hlídací pes, dál jsem nečetl.

3 3
možnosti
Foto

Vždyť by to stejně bylo nad Vaše chápání.

3 4
možnosti
PN

P60e57t75r 30N20e15d10v98ě72d

30. 12. 2020 8:33

Nestačím zírat. Policajti sdělují po mailu info jak se se hýbe asi autorem podané TO?

Po stížnosti na ČT, je autor přijat na dvouměsíční stáž do ČT?

Takové kauzy a ČT na to neskočí? Proč? Fórum 24? Nebo jsou to ne zcela dobře podložené doměnky?

6 2
možnosti
Foto

R^!!Přesně na to myslím už několik dní. Ta černá listina, na níž se ocitli čtyři redaktoři ČT, je podvod. Je to jen memento. Zdvižený prst. K zastrašení. Od chvíle, kdy pan Matocha vyjádřil názor, že stížnosti na tyto lidi, byly oprávněné , ničím tento názor nepodložil. Z toho, co řekl, dokonce není zcela jasné, zda čerpal z oněch stížností, nebo z nějaké nápovědy. Už měl dost času na to, aby koncesionáře (spíše však všechny občany této země) informoval. Místo toho studuje dál ony stížnosti a udržuje podmanivé napětí, jako by ČT patřila jemu. Původní údajné pochybnosti o dobrém hospodaření ČT ustoupily do pozadí a byly nahrazeny fantasmagorickou myšlenkou, patrně horkou jehlou spíchnutou, o nějakých probruselských postojích. Píšete o tom, co by měli udělat redaktoři ČT. Měli a mohly. Zdá se, že rada spoléhá na atmosféru strachu, v níž je asi nesnadné dosáhnout větší podpory. V situaci, v níž není jasné, kdo vyletí z kola ven. A přitom je to právě pan Matocha, kdo by měl být vyšetřován parlamentní komisí. Deseti milionům občanů sdělil mlhavou informaci zpochybňující nestrannost veřejnoprávní televize. Metodika zamýšleného postupu je rovněž krajně podezřelá a nedůstojná. Stížnosti nebudou zveřejněny. Chápu, to bez souhlasu stěžovatelů nelze. Zveřejněny budou odpovědi bez uvedení adresátů. To opravdu rada nemá nic jiného na práci, než vyřizovat udání lidí, kteří, na rozdíl od petentů žádajících konec tak hanebného a průhledného nátlaku na ČT, jsou světloplaší? Domnívám se, by se v Parlamentu ČR měla vést velmi vážná diskuse.

4 7
možnosti
MR

Pane Herdo, založte spolu se stejně smýšlejícími spolek přátel čt. Ročně mezi sebou vyberte cca. sedm miliard korun a tyto jí poskytněte. Zařiďte zrušení "koncesionářské" daně a tím ukončete důvod existence rady. Opájejte se vysíláním své čt.

3 0
možnosti
MB

Trvale a pakovaně považuji současnou vládu - Za biblický úkaz ! Platné, zejména v oblasti ran morových, kobylek a sarančat ! No jeden přínos by zde ovšem byl. ČR, dlouhodobě chybí "vyrýsovaný Státník". Tedy se konečně zjevil ! Pan Bureš náš stát - Již prakticky vlastní celý ! ... :-)

2 2
možnosti
OT

A vy jste kdo? Neotravujte.

4 4
možnosti
PS

P61e23t41r 27S26k55á76c75e17l

29. 12. 2020 23:52

Autorovi článku je třeba dát prostor svoje zjištění a názory hodnověrně prokázat. V opačném případě....

0 1
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem jeden kluk - Slovan.