Diskuse

Proč volit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

menesis

6. 8. 2009 21:00
....ALE

TAK TO NENÍ. VOLICI NEMAJI MOZNOST OVLIVNIT VYBER ZASTUPITELU A PROTO JE CELA VOLBA NA PRD.

 PRIROVNANI - CHCI SI KOUPIT AUTO TREBA FERAT. OBEJDU DEALERY V OKOLI A ZJISTIM ZE FERAT NENI K MANI TAK V PRVNIM NAVALU VZTEKU ODEJDU A REKNU SI NEZ NECO JINEHO NEZ FERAT RO RADSI BUDU CHODIT PESKY. MOUZNA NEKDO NEJAKE AUTO POTREBUJE TAK SI VYBERE JINE, KTERE NECHTEL A JE SNIM NEUSTALE ROZLOBEN. JA NE JA VIM ZE JSEM SI NEMOHL VYBRAT AUTO PODLE SVICH PREDSTAV A CHODIM PESKY DOKAZU SE STIM SMIRIT.

AUTOMOBILKY MUSI POSLOUCHAT SVE ZAKAZNIKY PROTOZE MUSI PRODAT A JEJICH ZAKAZNICI NEMUSI KOUPIT. TO V PRIPADE NASI DEMOKRACIE NEFUNGUJE . KRESLA LIDI CO NEBYLI U VOLEB BY MELA ZUSTAT PRZDNA PROTOZE NEJIT K VOLBAM JE TAKE JEDNA Z FOREM VOLBY

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 8. 2009 21:16
Re: ....ALE

Já proti tomuto řešení nic nenamítám ! !! Naopak se mi z hlouby duše hnusí demagogové, kteří tvrdí jaká je to občanská povinnost. ;-O!!!!

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 8. 2009 8:35
Víš co studente ?

Buď vás učí nějací debílkové, nebo jimi jsou samotní posluchači vašeho ústavu. Takto zjednodušeně  a zkresleně podat naše kandidáty na poslance. Asi se budeš muset ještě dlouho učit. ;-O!!

Myslím, že losování kandidátů na poslanecké křeslo je v našem případě mnohem  lepší způsob - a konec konců, taky se ve starém Řecku osvědčilo.

Tím dojde aspoň k prudkému poklesu zkorumpovaných politiků. ;-D  !!

0 0
možnosti
JM

nominativ

4. 8. 2009 9:38
Nic proti tomu,

ale trochu jste to zjednodušil.Nízé daně-ODS ,vysoké daně -ČSSD (ale zapomněl jste uvést pro koho,kdo na tom vydělá a čím se vyrovná výpadek rozpočtu),ekologie -SZ (chacha),zestátnění -KSČM (chachacha)

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2189x
Politolog a zastupitel města Plzně

 

www.jakubcermak.cz