Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jsou nejrůznější lidi, někdo sedí v jeskyni a medituje, někdo zabíjí a požírá lidi, jiní zachraňují životy a někdo chce být krásná a bohatá prostitutka. :-)

1 0
možnosti
MB

Život je v podstatě jako orientační běh ! Běží se z bodu a) mládežnictví - do bodu b) stařešnictví ! Není možné nezabloudit a nenapáchat nějaké chyby - po trase přesunu. Pak říkám, že jde o chyby vratné a nevratné. Samotné chyby - dobré jsou. Zejména, pokud se člověk poučí a je schopen o nich přemýšlet - Pak skutečně, to lidové - Co tě nezabije ... Podobně je to se štěstím - ono fakt existuje. Je třeba mu jít naproti. Zda, se to štěstí mladého člověka nalézá v 9 kg - v Pákistánu - to pravda netuším. :-)

0 0
možnosti
Foto

Každopádně první třetinu života nebo chcete-li běhu, si užila parádně..za to zbytek závodu bude kurevsky náročný a možná jej ani nedokončí..:-)

3 0
možnosti
Foto

Je to trochu složitější, o tom, které drogy jsou a které nejsou legální, rozhoduje stát, to není úplně nejlepší rozhodčí, protože na legální drogy uvalí obrovské daně a ještě je ne úplně nejlépe omezuje a naopak rozhodne o ilegálnosti některých drog a tím výrazně pomáhá k obrovským ziskům mafiánským kartelům. Tereza H. je v tomhle stroji na obrovské výnosy zajištěné zákonem jen malilinkatým ozubeným kolečkem. Nic víc. Kde by byli výrobci a prodejci heroinu bez státních zákazů? Dokázali by prodávat tak draho a tím si zajistit obrovské zisky? Takže je otázkou, komu vlastně skutečně prospívá zákaz některých drog?

1 0
možnosti
Foto

Trochu vašemu příspěvku nerozumím, takže jako zlegalizovat tvrdé drogy??8-o

0 0
možnosti
MT

Kdyby se lepe ucila, nemusela pasovat drogy a nemusela by ted' tvrdnout 20 let v Pakistanu... :-/

1 0
možnosti
Foto

Obrazně se to tak dá říct.. Jinak stačilo mít víc rozumu a přemýšlet nad důsledky.. Zřejmě opravdu dosti naivní mladá holka, která se nechala lehce zmanipulovat

0 0
možnosti