Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Kdyz uz to tu padlo,

tak koncem roku 1999 jsem se stehoval z jednoho konce mesta na druhy. A to byla dobra prilezutost trochu zredukovat zbytecnosti Vozil jsem je dio sberneho dvora v Obermenzing. Ve vtvrtek v poledne uz tam stala auta s ceskymi PSZ. i ze severni Moravy a vybirala kontejnery. Spravci dvora jim to docela trpeli. Ja tam tenkrat vyvazel prijimac dsr, protoze uz ta sluzba byla zrusena. Ten clovek mi ho primo vytrh z ruky.

Narne bylo vysvetlovani ze z toho satelitu uz se to nevysila. Ne, ne cesi si prej se vsim poradi.

A pak jsem jednou pri navsteve Prahy byl kamaradem zaveden do Strasnic, kd v nejake hale prodavali nemecky nabytek. Zrejme mel stejny puvod.

0 0
možnosti
Foto

... opravdu, a nejen sekačky, ale všechno co není přivázané a dá se zpeněžit - dokonce organizované skupiny pořádali výjezdy do supermarketů, kde "nakupovali" ale zapomínali jaksi zaplatit, atd. Podobných exotů, jsou v příhraničí plné kriminály; navíc pan Kindl má pravdu, organizovaná skupina, kradla auta, pneumatiky a pod. - po té co tuto skupinu chytili, snížily se krádeže aut o tři čtvrtiny - psalo se tu o tom víc než dost ... všechny ty řečičky v diskuzi, jsou jen uražené reakce, které však na realitě nemohou nic změnit, chce to si zjistit nějaké validní informace - nárážky na rómy, jsou spíš mimo mísu, ačkoliv byly případy, kdy kradly drahé kovy a podobně, ale spíš objížděli akce, kde se vyhazoval a svážel odpad - hromádky, jestli vám to něco říká - byla jich spíš menšina, většina zlodějíčků, byly a jsou češi jako poleno, často s kapucí přes hlavu, batůžkem na zádech (v těch márketech) podobně jako autor;-)

0 0
možnosti
JK

A přitom taková blbost.

0 0
možnosti
Foto

připomíná to časy hned po Sametovce kdy Češi houfně vyjížděli nakupovat do příhraničí kde byly na obchodech cedule-v češtině-žádáme české zákazníky aby neodnášeli zboží bez zaplacení

0 0
možnosti
VV

Tak ja si konkretne vzpominam na obchodni dum Herzmanski na videnske mariahilferstraße a napisy: Cesi nekradte nam tady.

0 0
možnosti
MS

Z odkazu pana Vokouna a článku na IDnes je jasné, že spousta lidí teprve objevuje Ameriku. Tahle situace je jen následek masového vystěhování Romů na periferii republiky.

Někdo může naivně namítat, že tuto situaci způsobili komunisti, ale předtím by si měl přečíst články o prodeji pražského bytového fondu italským realitním firmám, které zároveň ve velkém skoupily byty na severu Čech. A tohle se už na komunisty svádět nedá. Spoustě Pražákům a (nejen Pražákům) vyhovuje vystěhování Romů. To se ale nedá tvrdit o obyvatelích měst na periferii republiky a příhraničí.

1 0
možnosti
DT

V Německu je pořekadlo "kaum gestohlen, schon in Polen". Tedy nikoliv v Čechách.

Ten titulek od toho článku byl vybrán cíleně, aby na to lidi klikali a byl výdělek z reklamy.

Jako vedlejší účinek to zase jednou poštvalo Čechy proti Němcům a přiživilo nacionální nenávist. Takhle se to dělá... rozděl a panuj. Teď jen, má z toho někdo cílený prospěch, nebo je to jen slaboduché "po mě potopa" zdejších "novinárů"?

2 0
možnosti
Foto

stejný mechanismus jako šíření zpráv o násilí páchaném imigranty-ale kdy někdo poznamená že i bílí Němci znásilňují a zabijejí je zle a třeba o za cenu že se upozorní na to že na prosfilové fotce vypadá všelijak-jak slaboduché že?

1 0
možnosti
JV

J87i75r82i 18V70r34a54b84e20c

27. 11. 2018 7:38

Já bych to trochu upřesnil. To neznamená, že jsme my zloději, nýbrž, že to zlo jde z východu. Pokud vím na prvním místě ve vykrádání domů, bytů,obchodů jsou Rumuni.

0 0
možnosti
JV

J92i61r50i 49V32r32a97b34e96c

27. 11. 2018 7:44

Vždyt Poláci říkají, že nic není ukradeno, ta "věc" má jen jiného poživatele.

0 0
možnosti
JN

Kdysi se mi stalo, že mi při placení u pokladny na nádraží upadla dvacetikoruna. Kutálela se halou až se dostala do blízkosti anglicky mluvícího cizince. Ten po ní skočil jak slepice po flusu.

Myslíte, že bychom měli taky zavést pohraniční kontroly?

0 0
možnosti
PS

A že nám tady Němci bezostyšně z Čech vyvádějí miliardy na dividendách a zisku to panu ministrovi nevadí, když je tak spravedlivej

0 4
možnosti
Foto

J12i78ř25í 86K98i56n30d43l

26. 11. 2018 22:03

Svého času se v Sasku ve velkém ztrácela osobní auta a objevovala se v Čechách a to byly hranice. Stejně tak krádeže rodinných domů v Sasku byla naše specializace.

1 0
možnosti
Foto

Pane Kindle, mohl byste své tvrzení upřesnit? Fakt Češi kradli v Sasku rodinné domy? To tam byla nějaká privatizace či co?

2 1
možnosti