Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e59t37r 89B18u49r14i84a11n

27. 6. 2018 12:46

Souhlas, karma.

1 0
možnosti

ano, je to hezka slohova prace, ale obsahove asi jako kdyz "krava kálí do potoka" - babicka misko kálí používala přímější slovo na ctyri písmena

chytraku a bubaku v teto oblasti je dost - tech, co sitauci opravdu resi minimum

3 4
možnosti

A kteří jsou to ti, co situaci opravdu řeší? Můžete uvést někoho konkrétně?

2 0
možnosti

Jestli si myslíte, že jste něco napravil, tak to se velmi pletete. Ti migranti v Alžíru ohrožovali Evropu jak? To je první blábol. Jsou v regionu země, které uprchlíkům pomáhají. Principielně je prostě lidský život daleko důležitější, než egoistické pocity evropské populace. Tím neříkám v žádném případě, že se má migrace podporovat, ale boj proti ní má prostě své meze. Kdo toto nechápe vytváří jenom blogy typu ee na druhou. Jedním z nich jste i vy. Rv!!

1 10
možnosti
Foto

Přečtěte si ten článek znovu.

5 0
možnosti

...naprostý souhlas podpořený myšlenkou posledního odstavce a karmou to je vše,co budu psát ohledně novodobé inkvizice k odebírání článků...R^!!

6 0
možnosti
Foto

Oni je Alžířani prostě vypouštějí na své vlastní hranici s Nigerem. Nemůžou přece migranty vozit až na území cizího státu. Podle všeho je vykládají na jediné místní silnici známé jako Transsaharská magistrála (Trans Sahara Highway), jiná možnost v těch končinách prostě neexistuje, všude jinde jsou duny. Necelých 12 km opd hranic je první Nigerská vesnička Assamakka: https://goo.gl/maps/ELVxAQZVPp32

Jestliže dokázali sehnat dopravu přes poušť směrem do Evropy, nepochybně mají kontakty na převaděče. Mohou si tedy sjednat odvoz, ovšem je otázkou, zda na něj mají peníze. Bez pomoci druhých se dál přes poušť dostat nemohou, do další obce je to asi 200 km. Jelikož však kolují videa z místa, je zřejmé, že někteří z přítomných mají k dispozici mobily (ačokliv vpříslušném článku je uvedeno, že mobily byly migrantům odebrány), takže si pomoc nejspíš přivolat mohou.

14 1
možnosti

U vašeho jména mě totální ee nijak nepřekvapuje, jedním slovem hnus.

0 10
možnosti

Jak ovsem predem poznate ze nechtějí respektovat zákony?

To, ze to rekne nebo napise pan Okamura nebo Zeman jeste neznamena. ze nechteji.

A mam takovy dojem, ze ten prvni jmenovany je sam migrant a ma s ceskymi zakony nejake problemy.

3 14
možnosti

Jak to poznáme, že nechtějí respektovat zákony?

Snadno. Místo žádosti o vízum volí ilegální způsoby.

24 0
možnosti