Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J22a61n 14Z98í56m10a

16. 4. 2019 13:32

Jestli tady někomu můžu vyseknout poklonu, tak těm místním Romům. R^R^

0 0
možnosti
JZ

J28a12n 13Z44í16m75a

16. 4. 2019 13:30

Například sériovou bagatelizací podobných událostí ze strany občanského sdružení Romea. Na to jí platíme její dotace? Nemyslím, že by její existence postrádala smysl to ani náhodou, ale pokaždé co toto sdružení přijde a nějakou alternativní teorií o Tanvaldských událostech, nebo něčem podobném a s titulken "Máme důkazy! " (ze kterých se pak vyklubou žvásty) je to důkaz, že ty dotační peníze slouží pravému opaku. než by měly.

Chcete zdroje Patriku? Veřejně?

0 0
možnosti
Foto

Inu... jakkoliv nemá smysl s některými pasážemi polemizovat, protože by to bylo nošení dříví do lesa, musím se zastavit nad drobností. Útočníci byli zadrženi, obviněni z těžkého ublížení na zdraví a hrozí jim deset let vězení. Tak asi se shodneme na tom, že to je ok, policie postupovala přesně tak jak měla. Ale kde je to Vaše přivírání očí, to fakt nevím, sorry :). Násilník patří do basy, jednoduchá rovnice.

5 0
možnosti
Foto

Však nikde netvrdím, že v tomto konkrétním případě se přivírají oči. Zde zatím vše probíhá tak jak má. Ovšem počkejme si na vyřešení celé kauzy. To přivírání očí bylo myšleno nad chováním některých jedinců obecně.

4 0
možnosti
LH

Je pravděpodobné, že se problém bude prohlubovat a my se za nějaký čas budeme bát vyjít protestovat na ulici, aby proti nám nezakročila policie. Rasismus bílých je těžce sankcionován, rasismus barevných je omlouván jejich frustrací.... a bude hůř!

14 0
možnosti
MK

Rád bych znal potencionální rozsudek....to,že jim hrozí 10let :-).....typuji tak dva,aby se vyškolili .....

0 0
možnosti
JF

Ke všemu advokátka navrhla .............Co se má co nějaká advokátka montovat do vnitřních záležitostí suverénního státu????

0 0
možnosti
JU

J43o15s29e19f 71U17l54m80a83n

11. 4. 2019 12:16

Demonstrace nebude a je to tak dobře, protože její důvod pominul. Tedy...pokud by nějaká demonstrace měla proběhnout, tak leda na mítě nového bydliště problémové rodiny, ale ne tam, kde se věc stala, protože s místními Romy problémy nejsou a je jasné, že pokud by tam dorazili extrémisté, těm by to bylo zcela jedno.

0 0
možnosti
NM

...no jak vidím,že zde platí to staré vojenské heslo,že" nejlepší obrana je útok"..!!

0 0
možnosti

Nevim jak to bylo, ale prijde mi, ze bili Cesi maji problem k Romum neco klidneho prohodit... jako "ahoj decka, tak co kluci, co delate" apod. ze mohou zbytecne vyvolavat konfrontaci hned na zacatku... ale rikam, nemohu soudit tento pripad. Chce to mit k Romum, jako ke kazdemu jinemu, mily pristup a az si zacnou, tak to as nimi radikalne vyridit, jako i s neromskym utocnikem.

1 3
možnosti
JF

S kolika takovými spoluobčany bydlíte nebo sdílíte stejný prostor?

4 0
možnosti
JS

Vážený pane, máte hrubé neznalosti. Žádná menšina, tedy ani Rómové, se nemohou dopustit rasistického útoku. Rasistického útoku se může dopustit pouze většina.

1 12
možnosti
JH

J79i30ř35í 46H30o83l74ý

11. 4. 2019 11:59

Takž když "hnědočech" bude na vás křičet "ty bílá svině", tak je to jen přátelský, milý, lidský pozdrav? A žádný rasismus?

7 0
možnosti
Foto

žádnej brutální útok, pouze romská férovka pět na jednoho.

15 0
možnosti
Foto

stejná férovka jako když po zuby ozbrojení vojáci střílejí ostrými náboji na palestinské puberťáky házející šutry

1 26
možnosti