Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Albedo

12. 2. 2010 15:39
Next brick in the wall

Další část výpovědi o blbosti, nekompetentnosti a hrabivosti, která se až na pár výjimek táhne celým naším politickým spektrem. Ale nikdo z nich zelené hnutí úplně nezdiskreditoval. Dokonce ani podnikavý Bursík a parta klimatických technokratů s biopalivy. Služebníci mamonu se odjakživa snaží zdiskreditovat pravdivou myšlenku, to ale neznamená, že se jim to bezezbytku podaří. Vědomí o tom, jak nás politici balamutí, kdykoliv se jim dá příležitost, to jen zvyšuje všeobecnou nespokojenost. Takže tento spokojený úsměšek v článku není na místě - jste všichni na jedné lodi, každý z vás - pletichářů. Raději se politici držte a začnete něco dělat společně pro polis a logos nebo celý ten tunel, kterému říkáte demokracie spadne na vás...Jestli vidím nějakou příhodnou paralelu a naději - tak konec z pána prstenů - když Saruman s Červivcem táhnou vyobcováni od slušných lidí. Tam si rád někdy dosazuji politiky a jejich poskoky. Zrovna Klaus s Jaklem tam sedí přímo výborně.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

11. 2. 2010 13:04
Naprostá pravda, pane Jakle.

Ještě ani nemají moc dostatečně v rukou a už si jdou po krku.

0 0
možnosti
V

villebraquin

10. 2. 2010 23:55
Jakle, nemudruj!!!

Jakmile se pustí několikrát marně léčený alkoholik Jakl do mudrování o zelených, stojí to za to. Ani tentokrát nezklamal. Nádherné demagogické cinty, urážky, pomluvy... oč více hysterie, o to méně argumentů. Inu, obvyklá hradní tvůrčí metoda.  Že jeho páníček má z ostudy a korupce kabát, ho nijak nepálí. Ať to byly dary od mrtvol z Maďarska a z Mauritia, ať to byly miliardy nalité do vytunelovaných bank, ať to byla zrada na voličích ODS v podobě oposmlouvy, nic z toho Jaklíka neznepokojuje. On vidí jen zelené čarodějnice. Jako správný primitiv nenávidí to, na co jeho intelekt nestačí. Tak jako skinheadi, náckové i bolšáni. Jestli s ním někdo kamarádíte, poraďte mu, ať se raději veřejně neprojevuje, nemusí každý vědět o té jeho neskutečné hlouposti. Ať si je raději zaběhat s pivem.

0 0
možnosti
T

tygřice

11. 2. 2010 12:43
Urážky a pomluvy

to právě čiší z vašeho příspěvku, villebraquine! Několikrát marně léčený alkoholik? Tuto pomluvu jste si vycucal z kterého prstu? Že má pan Jakl rád pivo, s tím se on přece nikterak netají ani zde na svém blogu, ani v různých rozhovorech. Že by se ale z této své záliby někdy léčil, tak to je jen vaše sprostá vymyšlená pomluva. Jeho "páníček" má z ostudy a korupce kabát? Tím myslíte koho? Pana prezidenta snad? Tak ten nejen, že nemá ostudu, ale naopak čím dál víc lidí uznává, že měl ve věci tzv. globálního oteplování od počátku pravdu. A korupce? Jaká korupce? To je jen další Vaše sprostá lež. Korupci hledejte u svých vyčuraných zelených kamarádů, kteří si mastí kasy na "zelených" dotacích.

Takže abych to uzavřela vašimi vlastními slovy:  Zmůžete se jen na demagogické cinty, urážky, pomluvy... oč více hysterie, o to méně argumentů. Jako správný primitiv nenávidíte to, na co váš intelekt nestačí.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

10. 2. 2010 22:18
Článek mi při pomněl spíše jiná přísloví

Jaký pán, takový kmán - Nechtěj od vola než hovězí - Prázdný sud nejvíce duní....

0 0
možnosti
V

Vikina

10. 2. 2010 17:23
Nic proti článku,

nicméně mě zaráží, že taková bezvýznamnost je mezi nejčtenějšími a dokonce i s nejvyšší karmou. Zelení jsou přece neškodní a rozhodně tomuto státu nezpůsobili ani promile škody, jako různé privatizace a celý ten slavný prohnilý a zlodějský systém, jehož jedním z otců je jistý nejmenovaný Narcis. Tak, krindapána, kde se vzala ta karma??

0 0
možnosti
SH-STJ

sir Humphrey - stálý tajemník JV

11. 2. 2010 0:04
Re: Nic proti článku,

Havel?

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

10. 2. 2010 0:46
On má ale pravdu

Půlka "zelených" jsou táborníci, co ví o ekologii prd. Druhá půlka jsou kšeftaři, co hodlají bohatnout na "úsporných technologiích", případně na výpalném ve formě "ekologických daní", co zelení chtějí. Skuteční ekologové jsou ze zelených zoufalí, protože vidí tuhle bizarní sebranku, která neví o přírodě zhola nic. Zelení neřeší ekologii, řeší, jak na "zelené tématice" zbohatnout.. To je prostě fakt. Rv

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

10. 2. 2010 12:30
Re: On má ale pravdu

Podobnost jejich praktik s CSSD, KSCM, Klausem ci ODS je ciste nahodna .... 8-oRvRv

0 0
možnosti
JP

johnpeters

9. 2. 2010 17:27
Teda reknu Vam,mily Jakle,

s Vami to ten Hrad vyhral! Ale,-jak se rika-,vrana k vrane seda.rovny rovneho si hleda.Jsem rad.ze jsem uz star.A jedine,co mne utesuje na tomto CEZkem svete je fakt,ze se zanikem presidentovani naseho  velkeho Filistra pujdete do haje i Vy.Servus.P.S.Karma-, -100!

0 0
možnosti
JP

apeppepa

8. 2. 2010 23:03
Fanatická nenávist

Jen tlachy a žádné argumenty, žádné návrhy alternativních řešení. Pouze fanatická nenávist k zeleným - nebo ke všem, kteří neuctívají "boha" Klause.

0 0
možnosti
PU

spalovac

10. 2. 2010 16:00
Re: Fanatická nenávist

Ano, alternativní řešení - to je to co zeleným chybí. Zelení jsou proti uhlí, jádru, teď i solarpanelům a alternativa žádná. Možná navrhnou aby si všichni koupili za tučný zelený peníz dynamo s klikou. :-)

0 0
možnosti
E

ErikM

8. 2. 2010 14:00
obnovitelné zdroje energie???

http://cs.wikipedia.org/wiki/ERoEI

0 0
možnosti
E
LH

Tryskomys Muf

8. 2. 2010 12:43
Pane Jakle

Pane Jakle, at uz je to strana Zelenych, nebo ekologicka zajmova organizace, ci zelena neziskova organizace, ci pouze par jedincu zapalenych pro vec, je to stejne legitimni organizace a nazor, jako kterykoli jiny (napr. nazory pana Klause), tudiz Klausovi a Vase zvasty o tom, ze se jedna o cestu do pekel, o zistne zajmy, pokusy o ziskani moci, atd. jsou naprosto mimo misu. Jste tendencni pokrytec a lhar, stejne jako Vas hradni pan. Rv

0 0
možnosti
JN

Cynyc

8. 2. 2010 21:33
Re: Pane Jakle

R^

0 0
možnosti