Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Milrena

12. 1. 2011 10:31
Mluvíte

mi z duše. Karma!!! ;-)

0 0
možnosti
C

cover72

12. 1. 2011 8:58
Tak tak

Já osobně už nějakou dobu žádné noviny nečtu a "protireklamním" filtrem v prohlížeči jsem si zablokoval i internetové zpravodajství - protože ty hlody, co jsem tam četl mě akorát k smrti rozčilovaly.

Bez takzvaného "zpravodajství" se mi žije lépe: o tom, s čím nic nenadělám nevím a tudíž mě to nerozčiluje; kryptomarxistické a kolektivistické ódy už mne také nevyvádějí z míry a o tom, s čím ještě něco dělat mohu se dovím od přátel, z těch pár blogů, na které mám RSS či z D-F. A najednou není co řešit...

Jen příležitostně vezmu zavděk papírovým "metrem" a po přečtení zpravidla vztekle a v depresi lituji, že jsem se tím zaobíral a tudíž se informoval o tom, jak jde všechno do ještě větších "nehezkých konců", eufemisticky řečeno.

0 0
možnosti
R

rudaz

15. 1. 2011 0:12
Re: Tak tak

"Už to, co si lidé myslí co si mají myslet, je na pováženou." >G.B.Shaw.

Takže děkujme Bohu, že víme jak se bránit. Protože jinak by z nás udělali bezduché loutky, bez zdravého rozumu. Další viz http://www.szr.cz.R^V

0 0
možnosti
JP

jaspra

11. 1. 2011 11:52
Škoda....

....že k tomu nedojde. To žádný novinář neudělá, mohlo by se totiž přijít na to, že žádnou "novinu" sám neumí najít, nebo když už ji najde, že ji neumí sdělit - sdělit tak, aby zaujala ( nedej Bože aby byla přínosem - to už bychom chtěli moc).

Ale bylo by ko KRÁSNÝ.......

0 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,23
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik