Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BlackBox

4. 6. 2008 11:48
Pane Jakle

Věnujte se tomu, čemu rozumíte, tady jste absolutně mimo.. Je jasné že stromy se v parcích mají udržovat a bla bla a to se také děje od toho tu máme Městské Služby - na šumavě taky pár stromů narostlo ale že bych někde viděl vysazený celý nový les tak to už dlouho ne. Daleko větší problém je však při stavbě objektů, kde si tak trochu samy upravují zákony (třeba Lídl) a především likvidace kompletních dřevinových kultur kvůli dřevu - asi mě te´d budete mít za ekoteroristu ale narozdíl od vás alespoň nepíšu nesmysly...;-D

0 0
možnosti
PP

Polarni punta

4. 6. 2008 9:49
Jasněééé

stromy popílit a gulu sundať.;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
KA

krabi

4. 6. 2008 11:37
Re: Jasněééé

takzvaným žďářením/vypalování pralesa začala lidská civilizace....dnes by kvůli zeleným, člověk zůstal na té pralesní úrovní Rv

0 0
možnosti
K

kacer.blog

3. 6. 2008 1:51
Máte v zásadě pravdu,

ale to obecné hyperochranářství je jednak reakcí na všechna ta partyzánská kácení a plundrování lesů koupených třeba na bílé koně, jednak výsledkem neschopnosti  veřejných činitelů udržet nějaký pokojný stav jinak než naprosto neprostupnou spletí různých předpisů. Vzhledem k Vaší pozici tedy i Vaše vina. Pláčete tedy hezky, ale na špatném hrobečku.

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

4. 6. 2008 8:56
Re: Máte v zásadě pravdu,

Jak to je i vina autorova? To mi prosím vysvětlete.

0 0
možnosti

meduzka555

2. 6. 2008 18:54
Á, pán je estét!

Pokud je to funkční, nebo v parku, tak souhasím, i města bych upravovala tak, aby zeleň zůstala, ale bylo to estetický. Ale s tím Řípem jste mě dostal! Snad nemusí bejt každej kopec esteticky dokonalej? Bez ohledu na to, jetsli tam je nebo není rotunda!

0 0
možnosti
JB

fanda016

3. 6. 2008 10:57
Re: Á, pán je estét!

ovšem že nemusí být každej kopec esteticky dokonalej ... otazka zni proc MUSI byt nedokonalej :-)

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

2. 6. 2008 18:54
chraňme stromy

Vážený pane Jakle, nejsem žádný ekoterorista, souhlasím s jadernnými elektrárnami a stavbou dálnic, ale Váš článek jsem nucen označit za tupý populismus.:-©:-©:-©

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

4. 6. 2008 8:58
Re: chraňme stromy

Tupý populizmus? V čem se konkrétně projevuje?

0 0
možnosti
PV

Kylchap

2. 6. 2008 16:00
Major Terazky

Načo nám stromy? Popíliť!

0 0
možnosti
JZ

looney

30. 5. 2008 13:18
problem je

taky v tom, ze v dnesni dobe madia radi asi kvuli sledovanosti sokuji. takze prestoze proti zcela normalni uprave parku protestuje procento lidi a ostatni s upravou souhlasi, cela situace vypada jako by posahani byli vsichni. na druhou stranu obcas je dobre takove kriklouny mit, protoze prasarny, ktere je schopen provest napr lidl jsou neskutecne.

0 0
možnosti
MS

msk

29. 5. 2008 10:03
v nemecku

v nemecku jsou u silnic, kde je stromořadí, snížené rychlosti a výstražné značky pozor nebezpečí vysekání do stromu. nikoho by nikdy nenapadlo ty stromy kacet. ubohy nazory

0 0
možnosti
D

dr.bolíto

29. 5. 2008 10:10
Re: v nemecku

Naprostý souhlas, stromy za nehody nemůžou, ale za to může ten, kdo jede jako prase. Navíc tam, kde ty stromy vysekali, je ještě víc nehod, protože v placaté krajině pak člověk nemá podle čeho odhadnout, jak rychle se protijedoucí auto blíží a jestli stihne odbočit.

0 0
možnosti
C

chechtin

29. 5. 2008 9:50
souhlas

Jo u silnic bych je taky nekácel, jen proto, že se o ně někdo může rozšvihat. Má jezdit tak, aby neboural.

0 0
možnosti
C

chechtin

29. 5. 2008 9:54
Re: souhlas

Tohle mělo být jako reakce, no úklep. Ale ještě k tomu něco přidám. Většina podle mě nepochopila, proč byl ten blog napsán. Jen do něj, ukřižujeme ho. A nebo se sem slétli všichni ze strany zelených? Připadá mi, že v ČR jsou buď extrémisti jedním nebo druhým směrem. Neexistuje člověk se soudným rozumem, prostě jen fanatici. Totéž platí i jinde. Buď modrej nebo oranžovej. Buď Sparta nebo Slávia, buď německé auto nebo francouzské..... A tihle lidi by si kvůli blbosti oči vyškrábali!!!

0 0
možnosti
S

stromy

29. 5. 2008 9:34
česká diskuze

   Zkusme porozumět prostředí kolem sebe, uvědomit si že strom je živý organismus, který zasazený na nevhodném místě bude jednou vadit, bude jednou větší než si mnozí představili. Zacházíme se stromy jako s dekorací sádrových trpaslíků - postavíme posuneme zrušíme.

   Starat se o stromy není jenom sázet a kácet, potom bývají nemocné, ale za vše může člověk který neporozuměl, ne stromy. Nasadit strom je zodpovědnost o dobře provedeném činu, pokácet strom pak svědomí o správném rozhodnutí.

   Nakonec, stromy tu byli dřív než lidé. Prostředí kolem sebe bychom měli chápat a ne decimovat. Bez stromů zahyneme.

   Budeme-li si spílat do barbarů či zelených a ekologů, bude to jenom taková česká diskuze, která zná jen černou a bílou, která k ničemu nevede(ať se baví, my si prosadíme svou), jen ten třetí se směje, navrtává a zalévá zdravý strom jedem...

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 5. 2008 9:40
Re: česká diskuze

nu, popravde, pokud ma dotycny na vyber mezi volnym stavebnim pozemkem v hodnote x milionu, a kusem zahrady, ve ktere stoji uprostred jeden krasny zdravy strom, tak naprosto chapu kdyz se rozhodne tak, jak se rozhodne ... ja osobne bych se rozhodl stejne, ekologie je pekna vec, ale vsechno ma svoje meze ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,00
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik