- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ta variace s ginem a ledem nevypadá nejhůře.. asi zkusím.
Pivem může být nazván jen kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek.
Takže nápoj namíchaný z piva a dalších ingrediencí není už pivo.
PS. Osobně nemám nic proti "pivním koktejlům",ale nikdy netvrdím, že nápoj vzniklý když se do 0,5l tmavého piva (stout) přidá panák irské whisky, 20ml limetkové šťávy a ponoří větvička máty, což je můj oblíbený "pivní koktejl" , je pivo.
Vydavate se za pivniho odbornika pane Jakle, ale o Radler jste jeste nic neslysel?
Kdysi jsem ve Winnipegu měl pivo ředěné citronovou šťávou a nebylo to špatné. V Longhorns pak podávali americký Budvar s rajčatovým džusem, což se dá pochopit, ale také to nebylo špatné. A u nás v Hrachovci mívají občas speciály z Beskydského pivovaru jako Švestkovou dvanáctku, což je bomba, ke grilované krkovičce vynikající.