Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 11. 2013 9:14

Docela by mě zajímal, kdo přesně chce zemi bez lidí. Určitě je o tom spousta důkazů, jenom nevím kde. Jakl to ví?

0 0
možnosti
Foto

Paní se zřejmě spletla - a není se co divit. Lidí, kteří roztahují své věci po více sedadlech a brání tím jiným si sednout, není málo. Co takhle místo toho napsat článek o ohleduplnosti?

1 0
možnosti

A co takhle nevnucovat druhejm,vo cem maj psat;-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu jsem se i zasmál. Nic proti těmto myšlenkám.   Pak jsem si ale vzpomněl na vaše působení u hlavy nejvyšší a smích mě přešel.  Zvláštní kombinace osobnosti je liberální etatista se značnou dávkou konzervatismu.

0 1
možnosti

Tak to teda fakt koukám, na co všechno umí Jakl aplikovat zelený mozky. Podle toho úvodu jsem čekal, že to budou vojáci, ale nakonec z toho vylezli nějací ekologové.

Proboha, a tento člověk chtěl kandidovat na úřad prezidenta republiky. Ostatně, když se dívám na něj a na toho, co tam teď sedí, tak si říkám, jestli mi Češi jsme opravdu svéprávní....8-o8-o

8 3
možnosti
Foto

Pane Jakle, tohleto se Vám mimořádně, ale opravdu nepovedlo. Ta paní, co vůči níž cítíte nesporně jakousi zášť ještě než se to "stalo" se prostě spletla. To že by vše  bylo stejné i v případě že by ta slečna neseděla na skutečně VLASTNÍ židli, to je jen taková demagogie. Od kohopak jste se jí naučil?

A vyvozovat z toho cosi že všechno není všech a motat do toho jakési zelené mozky? To už je podle mne závažná porucha v myšlení.

Dejte se už proboha dohromady - zatím to vedete od špatného k horšímu.

To jsem zvědav, kdy budete kulminovat. Třeba že nějaká paní v tramvaji řekla: ten Václav je ale blbec. A Vy z toho budete vyvozovat bůhvíco.

Ale jo, jako krávovina je to dobrý, jste zkrátka ještě větší bavič než jste býval. A teď Vás možná potěším: to Vaše bývalé provokatérství, to Vám přece jenom sedělo víc.

P.S. Jen tak mimochodem - jaké barvy je VÁŠ mozek? Srdečně děkuji za odpověď.

14 6
možnosti
Foto

8-o už se mám začít smát vaší rádoby "vtipně" napsané historce, nebo přemýšlet, jací lidé mohou být řediteli "zeměkoule"? Pardon ale "WTF" váš slovník je z desáté cenové a vlastně to není vůbec vtipné :-P

7 3
možnosti

No vidíte a já se docela pobavil. Přpomnělo mi to historku, kdy jsem jel noční tramvají, polospal jsem a nějaká starší paní mě pokašláváním připomněla, že by si ráda sedla. Tak jsem vyskočil sekaje omluvy, že jsem si ji nevšiml, ona se posadila a já nasledne zjistil, že jsme v tramvaji sami (vyjma dvou hihnajicich holek, ktere se na muj ukor dobre bavily).

0 0
možnosti
Foto

V obecné rovině naprosto souhlasím.

V konkrétní rovině pak musím vyslovit pochybnost, zda-li jste se na Hradě také řídili obecnou rovinou.

3 1
možnosti
Foto

No já nevím, jestli si to nevykládátesvérázně,  ono jako třebas vzduch a voda je tak trochu společná záležitost;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,23
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik