Foto

Zvednout ty hlasy, které "leží na ulici" se pokouší několik subjektů, ale sám dobře víte, že k prosazení se politické strany je zapotřebí publicita, mediální podpora.

My sice zatím máme relativní svobodu projevu, ale chybí svoboda ŠÍŘENÍ projevu. Odlišné názory a jejich nositelé jsou ignorováni hlavními médii, vymlčováni, a když už je o nich zmínka, tak pouze dehonestační.

Bez svobodného a rovného přístupu do médií nikdy nebude svobodná politická soutěž.

Foto

To je nesmyslné tvrzení, že u nás chybí svoboda šíření projevu. Šíření projevu samozřejmě vyžaduje nějaké náklady a nikdo není povinen vám tyto náklady hradit. To si musíte uhradit sami. Nemůžete očekávat, že když si Pepa s Frantou založí nějakou politickou stranu, tak okamžitě budou dostávat prostor v televizním vysílání. Tam se dává přednost parlamentním politickým stranám a jen tu a tam nějaké známější mimoparlamentní straně.

MK

Zoufale tu schází pravicová, konzervativní strana.

JH

J17a71n 63H82r55u44š68k18a

9. 4. 2024 7:39

No jo když už i hlavní pravičák, EU bijec a ochránce volné ekonomiky pan mistr Mach (který celý život žije z eráru) se přidal k národním socialistům, pardon, konzervativním socialistům (neplést si s náckama), tak už je to s pravicí nahnuté...

JK

Volič prezidenta Jaroslava Bašty píše o nějakých mopslících.

LP

Není jediný důvod, proč by volič Jardy Bašty nemohl psát o mopslících. Není zač.

  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,40
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik