Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Francie.

To je výsledek politiky z 60. let, kdy se Francie otevřela zemím ze svých historických kolonii, "svým občanům" , Alžír ... . Od té doby pak pravidelně Paříž je vystavována občanským nepokojům ... .

Bohužel je ale Francie ve své pasti, i Evropa, kde 1789-9, vlastně vznikla dnešní Evropa a občanství ... .

Celé navíc je to ve světle, kdy Rusko potřebuje oslabit Evropu a pak třeba Čína, svět, kterým se západní Evropa skrze lidské práva montovala do jejich politiky.

Madam Merkel, už mohla vědět kam vede politika vstřícnosti, a to od Francie.

Celé pak to bude ve formátu práva společnosti – celku, jež je v delším čase a práva právě aktivní generace, jež vychoval její stav doby. Tady je rovina lidských práv, na kterých si západní Evropa zakládá.

Dnešní generace prostě nevidí přínos a co to je společnost, a to že není to jejich jen hračka. Bude potřeba najít opět rovnováhu mezi nadčasovou společností a časově omezenou právě aktivní generací, ve světle aktuální doby, kde končí éra globalizace a je zde civilizační boj o geopolitické regiony světa, Rusko, Indie, Čína ... .

0 0
možnosti
Foto

Zestárlé a zhlouplé je odsouzeno k zániku.

1 0
možnosti
IS

Ano, není čas na diplomatické vyjadřování. Němci a Francouzi už to začínají chápat, Švédové jsou v závěsu.

4 0
možnosti
MC

Karma!!! Podle Ayn Randové nemá racionálně sobecký člověk morální zodpovědnost za ostatní, což platí hlavně o těch, které nezná. Neexistuje žádné objektivní zdůvodnění toho, proč by měl člověk pomáhat druhému člověku jen proto, že je to v jeho moci. Neexistuje ani důvod pro vytvoření morálního zákona, který by mu v tom měl zabránit. Pomáhání lidem je morálně neutrální.

9 0
možnosti
Foto

Než "druhému" je vhodnější užít "cizímu člověku".

2 0
možnosti
PB

..... ale ta kaša není vůůůbec horká,- je mírně horká(IDnes), je vychladlá (Seznam), je tak akorát (Novinky), je ledová (Forum24), je to pyrééé a na teplotě nezáleží (BBC, CNN, Reuters .....!)

2 0
možnosti
Foto

Námět k vážnému zamyšlení.

7 0
možnosti
JK

Abych nechodil kolem horké kaše, tak mně když někdo řekne, abych si představil nepřizpůsobivého člověka pohrdajícího našimi civilizačními standardy, tak je to za pomluvu dvakrát odsouzený, ústavu země porušující, vulgární a lhavý Miloš Zeman s tou jeho zlodějskou soldateskou.

6 11
možnosti
Foto

Kdy Miloš Zeman porušil Ústavu? Kdyby ji porušil, tak je to snad dávno u Ústavního soudu, o ničem nevím.

10 0
možnosti
LC

Čtyřicet let socíku, mizérie. Ale všechny změny, které nastaly, byly vratné. To co se děje dnes v oblasti imigrace je však nevratné. Změnit se budeme muset my a hlavně náš způsob života. Ještě že jsem starej.

6 1
možnosti
MK

Blbost. Komunismus podlomil charakter národa a ten se dodneška nevzpamatoval. Vratné ty změny trozhodně nebyly.

3 9
možnosti
PK

Nepopírám že pan bloger má pravdu. Bohužel "pravice" i " levice" i "IVK" nemá nějaký reálný návrh na řešení nebo alespoň částečné zlepšení, přibrzdění průšvihu. Ani u nás, ani venku. Slýchám jen bla bla o silovém přístupu a jak to dopadá ... Vyhošťujte, není kam, vězňů máme více jak za totáče a v Evropě jsme "na špici" ...

2 0
možnosti
LP

Skutečně věříte tomu, že snížením počtu vězňů (to je zkrácením trestů) se situace zlepší?

0 0
možnosti
Foto

Ovšem v IVK má kružnice tvar čtverečku se třemi rohy a pěti úhlopříčkami.

4 12
možnosti
LH

Ono v jistém věku se může stát, že si dotyčný splete IVK se svým vlastním Alzheimerem.

Jen bych mu rád připomněl, že téma článku je jiné.

17 1
možnosti