Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

peugeot307

18. 6. 2012 14:09
Pěkně Vám to pan prezident nadiktoval.

Nejprve by ale nebylo od věci přečíst si trestní řád a v něm něco o odposleších. Nechápu jak takoví teoretičtí pseudoochránci morálky najednou nerespektují právo, které zasahuje proti těm, kteří se dopouštějí trestné činnosti. Teď zas najednou vadí více, že se to všichni dozvěděli, než že došlo k trestným činům. Ale na to už jsme od pana prezidenta zvyklí dosti dlouhou dobu. Měly by se vyšetřit všechny trestné činy, ať již pana Ratha a jeho skupiny, nebo těch, kteří informace nezákonně prodávají do médií.

1 0
možnosti

peugeot307

18. 6. 2012 13:54
Pan Jakl

vymyslel nová pravidla mluvnická. Sto se nově píše zto a tisíc se podle tohoto vzoru bude zanedlouho psát tizíc..To sem stoho jelen:-/

2 0
možnosti

M99

22. 6. 2012 13:03
Re: Pan Jakl

Jelen jste vy, pokud to nechápete. Přečtěte si celý text, třeba vám to z kontextu docvakne.

0 0
možnosti

kvojtas

12. 6. 2012 23:34
Co to mumláte?

Nevšiml jsem si, že by na zprávách rozesílaných poslancům bylo cokoliv hanlivého nebo očerňujícího někoho. Byla tam jen nahraná zvolání různých poslanců po morální obrodě, a dělání něčeho ve službě občanovi dle svého svědomí. Když to hodně přeženu, pokud by parlament nebyl takovou stokou, jakou je, mohlo by to (bohužel jen čistě hypoteticky) vyprovokovat i tu skutečnou vlnu něčeho čistšího. Bohužel, slova o morálce a poctivém způsobu dělání politiky pro lidi jsou v našem parlamentu natolik velké sci-fi, že podobné nastartování nepřichází v úvahu, protože každý poslanec okamžitě pochopí, že to "kolega poslanec" nemohl myslet vážně, a něco na tom hodně nesedí. O kom to víc něco vypovídá, pane Jakle? O těch, kteří ty sms rozesílali, nebo spíš o vás všech, kteří tu odpornou nejšpinavější formu současné politiky vyrábíte, a když vám přijde podobná sms na telefon, máte jí za úplně zcestnou a absurdní? Vy máte být morální elitou národa, ale čím proboha jste.?!? Nepochopil jste - ŽÁDNÁ BŽUNDA!

3 0
možnosti

www.samboush.com

12. 6. 2012 12:33
Vy vždycky pobavíte.

Jinak souhlasím, že exkrement zůstane exrementem a zrovna Vy jste jeden výstavní co díky tomu, že dělá hradního ratlíka zasmraďuje větší prostor něž by normálně měl šanci.

Nehodnotím Vás osobně, protože Vás osobně neznám. Hodnotím to jak pronikáte do veřejného  prostoru. A to je opravdu jen divnej smrad.

7 0
možnosti

slavex

12. 6. 2012 22:39
Re: Vy vždycky pobavíte.

Pozor ! ! !Tu prezentoval svůj názor opravdový "HRDINA" ! ! ! ! R^ 8-o

1 0
možnosti

Paveljan

11. 6. 2012 12:19
Vy, kteří tu hýkáte nadšením

nad onou "recesí", zkuste se zamyslet nad tím, jak by se vám líbilo, kdyby někdo vaším jménem odeslal zprávu, která by vás hmotně nebo společensky poškodila. Že tohle nikomu nevadí, považuji za všeobecný mravní úpadek společnosti - jednou skončíme jak banda squatterů.

6 0
možnosti

Lest Malého Vinnetoua

11. 6. 2012 12:24
Re: Vy, kteří tu hýkáte nadšením

- ti, co zde hýkají nad recesisty nadšením, se zpravila chovají podle stejného vzorce.

A že jich tady v diskuzích je ... :-/

0 0
možnosti

Yarda.

10. 6. 2012 0:34
Když se ti koumáci nabourali do mobilů vrcholových politiků,

tak by se mohli (nebo někdo jiný) nabourat i do mobilů slušných lidí a posílat jim třeba serepesky od milenek nebo jejich jménem posílat objednávky do sexšopů. A páni politici by se mohli a měli zamyslet nad tím, jak jsou oblíbení u svých voličů.

0 0
možnosti

surikata.Zdenka

9. 6. 2012 19:50
Láďo, tys to zase nepochopil

Takovej velkej kluk a tak dlouhý vedení. Tady přece nejde o nabourání do telefonu, což se ostatně vůbec nestalo, ale o to, že lidi jsou tebou a tvými volenými i nevolenými kumpány zhnuseni....Zkus nad tím zapřemýšlet, jestli to zvládneš...

4 0
možnosti

vmt

11. 6. 2012 10:57
Re: Láďo, tys to zase nepochopil

Za které lidi zde mluvíte? Já jsem taky člověk a jsem zhnusená takovými, jako jste vy a taky neřvu v ulicích a neplivu na ministry. Spočítám jim to ve volbách. V těch řádných.

3 0
možnosti

Socialismus je forma zločinu

8. 6. 2012 22:11
Bláboly

Asi začnu litovat, že jsem pro Jakla v primárkách hlasoval na kandidáta na prezidenta.

Bože, to se v tomto státě nenajde jediná důstojná osobnost???? RvRvRv

0 0
možnosti

Paveljan

11. 6. 2012 12:11
Re: Bláboly

Zkuste to třeba Vy.;-)

0 0
možnosti

v6ak

8. 6. 2012 17:38
Technická

Pokud se nemýlím, tak Ztohoven se nenabourali do mobilů politiků, jen podvrhli odesílatele. Principiálně to je podobné jako napsat jinou zpáteční adresu na dopis. Taky bych v takovém případě neříkal, že se nabourali politikům do schránek...

Je to od nich trošku zvláštní recese, to je pravda. A zřejmě se přidávají k těm, kteří si myslím, že stačí změnit politiky za nějaké morálnější. Jako bychom si dnes nepamatovali podobná hesla "nevolte dinosaury".

Především je potřeba redukovat stát, aby neřešil každou kravinu, jinak bude přirozeně prostor pro korupci. A pro dotace, které se liší korupcí akorát výší odměny pro úředníka. Ale to bychom nesměli vítat ty "obědy zadarmo" z EU...

4 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

8. 6. 2012 16:31
Morálka v této zemi je problém,

který stojí za hlubší úvahu než je tato.

-

Z mého pohledu díky tomu, že jsme země ateistická a postkomunistická, je u nás morálka velmi rozplizlý pojem. Nemáme morální normu, se kterou by souhlasila výrazná většina občanů, a proto každý považuje za morální něco jiného. Když se nad tím zamyslíme, vnucovat svou morálku ostatním je v podstatě přirozené. Považuji něco za správné a chci, aby se tak lidé chovali: například pokud bude zahrnovat můj morální kodex něco jako "nepokradeš", budu chtít, aby nekradli i ostatní, a budu se je pokoušet k tomu donutit, třeba prostřednictvím zákonů a státní represe. Tím, že je něčí  morální kodex v menšině, je tento člověk poněkud v nevýhodě, ale přesto chce, aby se chovali i ostatní tak, jak to považuje za morální.

-

Takže v tomto případě by chtělo zaměřit kritiku přímo na konkrétní morální principy kritizované skupiny. Poukázat na konflikt mezi morálkami a vysvětlit, proč je jeden morální kodex vlastně lepší než jiný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,23
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik