JK

J73a42n 16K74l25á64s37e73k

16. 5. 2024 16:45

Opakování je matka moudrosti, jak se říká. Takže video je tady:

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nejhlubsi-dno-fico-s-kolegy-hecoval-dav-k-vulgarnim-nadavkam/r~743db74acade11ec94760cc47ab5f122

Zrušení společného zasedání české a slovenské vlády ještě neznamená přerušení styků, a ani k němu nedošlo. To jen pro upřesnění.

AT

To je materiál, Jakl, co? To se to rochní. Vy si fakt myslíte, že když Šimečka řekl "všechno", že myslel vraždu? Kdybychom nevěděli, že jste ubohý a trapný, řekl bych, že hnusně parazitujete na neštěstí jiných.

A když si tak dobře vzpomínáte na výpady politiků proti Ficovi, jistě si jednoduše dohledáte sprosté a odporné výroky Fica na adresu jiných politiků. Dokonce to někteří dávají do diskuzí souhrnně. Co říkáte? Jak se k tomu postavíte, až někoho z nich postřelí?

HH

A co si pane Tichera představujete pod takovým " všechno"? Vražda se tam nevleze?

PB

..... novináři sou enem zacálovaní nosiči vody-pohůnci!,- liberálně Progresívne Slovensko je problém, stejně tak u nás SPOLU (do pekla) a v Evropě všechno ostatní, co se jen "liberálně progresivním" rádoby nazývá!,- ...... jak vidno, v žádným případě to není cesta kupředu, vzestup, pokrok, růst,- nýbrž cílená destabilizace, ničení, zkáza a totální společenská destrukce mezilidských vztahů, soužití a žití obecně!

LV

A takoví jako Vy to odnáší nejvíc. A přitom by tak rádi šířili lásku Kristovu, která tryská z každého vašeho slova, z každé myšlenky Vašeho laskavého příspěvku.

LV

Tak to má Babiš s Dostálovou velkej problém...

A kdo konečně suspenduje celý ten proruský tým v IVK?

VS

Zkus to sam.... Ty genialni “demokrate”!!

Foto

Karma, pane Jakle... Vtakových zlomových chvílích se ukáže kdo je kdo. !pohledná " D. Nerudová - a ostatní, ukázali. K tomu už není dál co dodat.

  • Počet článků 455
  • Celková karma 34,24
  • Průměrná čtenost 4013x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik