Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, pane Jakle... Vtakových zlomových chvílích se ukáže kdo je kdo. !pohledná " D. Nerudová - a ostatní, ukázali. K tomu už není dál co dodat.

1 0
možnosti
VS

Skvely blog... ostatne jako vzdy.

1 0
možnosti
PS

K nadpisu - spíše si položme otázku níže uvedenou. Protože novináři jsou a/nebo by měli být strážci demokracie. Takže ona otázka zní: Queis custodet custodiet? > Kdo ustráží strážce?

1 0
možnosti
MK

No tak nastavování fotbalového zápasu tak dlouho až padne gól bych jako příklad rozhodně nepoužíval. Je to praktika známá i z naší ligy.

A přestože si autora vážím a ve spoustě názorů se s ním shoduji, tak s těmi atentáty na pravdu má též vlastní zkušenosti. Mám tím na mysli jeho občasné emocionální podbarvení faktů a osob, které jsou mu nepohodlné. Příklady se najdou i v tomto blogu.

0 0
možnosti
Foto

"Česko, pro tebe všecko". Jak asi daleko chce hnutí ANO zajít s tímto předvolebním heslem do eurovoleb?

0 0
možnosti
LV

Tak to má Babiš s Dostálovou velkej problém...

2 0
možnosti
PB

..... novináři sou enem zacálovaní nosiči vody-pohůnci!,- liberálně Progresívne Slovensko je problém, stejně tak u nás SPOLU (do pekla) a v Evropě všechno ostatní, co se jen "liberálně progresivním" rádoby nazývá!,- ...... jak vidno, v žádným případě to není cesta kupředu, vzestup, pokrok, růst,- nýbrž cílená destabilizace, ničení, zkáza a totální společenská destrukce mezilidských vztahů, soužití a žití obecně!

3 1
možnosti
LV

A takoví jako Vy to odnáší nejvíc. A přitom by tak rádi šířili lásku Kristovu, která tryská z každého vašeho slova, z každé myšlenky Vašeho laskavého příspěvku.

2 2
možnosti
AT

To je materiál, Jakl, co? To se to rochní. Vy si fakt myslíte, že když Šimečka řekl "všechno", že myslel vraždu? Kdybychom nevěděli, že jste ubohý a trapný, řekl bych, že hnusně parazitujete na neštěstí jiných.

A když si tak dobře vzpomínáte na výpady politiků proti Ficovi, jistě si jednoduše dohledáte sprosté a odporné výroky Fica na adresu jiných politiků. Dokonce to někteří dávají do diskuzí souhrnně. Co říkáte? Jak se k tomu postavíte, až někoho z nich postřelí?

7 4
možnosti
HH

A co si pane Tichera představujete pod takovým " všechno"? Vražda se tam nevleze?

1 1
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 3972x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik