Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

Maura Irena

8. 11. 2011 17:43
Dobrý den, pane Jakl

Já bych tomu všemu, co je pod vaším článkem nedávala tak velkou váhu. Je to takový underground, móda. Když se nad tím zamyslíte, v dějinách nic nového. Lidé mají sice zvláštní rétoriku, nechápu, kde ty myšlenky vzali a ty výrazy a věty, kterými obšťastňují autory, spíš si myslím, že často neví, o čem mluví. Jen málokdo si však sedne a snaží se pochopit tento svět, který je báječný a že si můžete vybrat. Já jsem začínala na literárních serverech. Tam jsem jsem dostala školu mediálního života. Já , bohužel, pane Jakl, nedisponuji schopností, co jí disponují komentátoři, kteří nikdy nic kloudného nenapsali, ale dokážou z vás stáhnout kůži. Já tomu nepřikládám žádný význam kritiky, ale spíš jde o dehonestaci za každou cenu. A tu já neberu. Proč? Ani nad tím nepřemýšlím. Prostě tvořím, co si myslím, že je pro lidi dobré. Kdybych to nechtěla dělat, tak se na to vykašlu. Ale mezi nimi jsou i slušní lidi. A pro ty to stojí za to něco obětovat.

0 0
možnosti
MM

venenum

2. 11. 2011 10:08
váhám

Často váhám nad tím, zda takto konají díky své hlouposti nebo naopak maznosti, tedy zcela záměrně :-/

Obojí je špatně.

0 0
možnosti
R

rudaz

10. 9. 2011 23:52
Platnost v každé době

„Ochota, a tedy i schopnost porozumět světu, který nás obklopuje, je čím dál menší..." > J.A.Komenský.

Proto si z toho pane Jakle nic nedělejte, psi štěkají a karavana jde dál. Přeměny proběhnou, ať se to komu líbí či nikoliv.

A bude líp.R^V

0 0
možnosti
S

Step2

26. 8. 2011 11:17
Další důkaz

Dalším důkazem, že jde o redakční diskusní politiku je chování cenzorů diskusí. jakmile se objeví komentář, který je demaskuje, ihned bývá smazán. Redakční diskutéři však mohou urážet a vysmívat se Vám, panu Hájkovi i panu presidentovi bez jakéhokoliv trestu. Je to holt jejich hlásná trouba, která nic jiného, než jejich politiku, hlásit nesmí. Divím se, že Vám Vaše články na blogu ještě nemažou.

0 0
možnosti
S

Step2

26. 8. 2011 11:17
Pane Jakle, nic si z toho nedělejte

Ty desítky lidí, co tak ošklivě reagují na Vaši fotku, jsou nicky redaktorů iDnes. Podle mých zkušeností z diskusí k jejich článkům mají několik placených pisálků, kteří sedí celý den u jejich diskusí a pod různými nicky píšou desítky komentářů. Snaží se tak vytvářet většinové "veřejné mínění", které je vždycky v souladu se záměrem článků na iDnes. Tak se holt dnes v médiích pracuje. Je to podlé, je to nemravné, ale je to i účinné. Pozná se to snadno. Všechny tyto redakční diskusní příspěvky mají vždy velmi sofistikovanou argumentaci, která podporuje záměr článku. přitom se však tváří jakoby lidově, prostě až vulgárně. Kdepak byste sehnal tolik poučených prostých uživatelů internetu, kteří by takto okatě sloužili záměrům iDnes?

0 0
možnosti

cerny.prem

26. 9. 2011 1:23
Re: Pane Jakle, nic si z toho nedělejte

Jo taky si to myslím. Mám pro to výraz slavejournalist. Oni musí šlapat jak jim chlebodárce píská, zajímalo by mně co říkají doma pod peřinou když je nikdo nevidí a neslyší. I když dnes i tam si nejsou jistí.

Tak jim vidět do mozku, to by bylo překvápko.

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

24. 8. 2011 17:03
Hm.

Hájek je o něco zábavnější poskok:-P

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

24. 8. 2011 16:27
Problém je v tom,

že úplně stejně nadávají mně přívrženci Václava Klause na zdejším blogu. Je to prostě pakáž... :-/

1 0
možnosti
SHX

sir Humprey XXXVI

11. 10. 2011 3:15
Re: Problém je v tom,

Tak za prvé: tvoje blogy jsou plné zapšklé hlouposti a nenávisti. Ale za nadávky nestojí, snad jen lítost je na místě.

Za druhé: Tys ukázkou milce zdejších adminů - za tvoje výraziva jsem přišel o nejeden nick. A nejen já.

A za třetí: někde jsi psal, že se ti dělá z blogu pana Jakla nevolno. Proč se tak tejráš a lezeš sem?

0 0
možnosti
8

837

23. 8. 2011 17:06
Já bych tu MF Dnes takhle příkře nehodnotil

mě ty noviny připají jako ta správná Pravda a Láska, tedy rozumějme pravda a láska pohrobků rudoprávnických normalizačních novinářů, kterým když se na někoho ukáže z koho mají udělat absolutního zločince tak s pravdou a láskou konají.

To jsme teď viděli vcelku 2x za sebou, jednou ten označený zlosin byl Bárta,  který sice nic ze státního rozpočtu neukradl ale určitě chtěl a ten další označkovaný zlosin   je Bátora který sice reálně nic rasistického, fašistického, antisemitského atd. neřekl ani nenapsal ale také určitě chtěl.

Bohužel mediální šamani vědí že to funguje když se  pár měsíců dokola opakuje cokoliv podložené nanejvýš slámou tak je jistota že 70% těch ovlivnitelných občanů se s tím ztotožní jako s pravdou, tragické že u nás nemáme  pravicový nebo nezávislý tisk, pouze tuhle jednotnou národní frontu MF Dnes, Lidovky, Právo a HN, tady může člověk dneska koupit cokoliv   a všude vidí aktuálně jen tu mediální štvanici na ctihodného vzdělance Bátoru.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

23. 8. 2011 16:57
Posuzuji sám

"Ta fotka je jak vokopírovaná z ruďase sedmdesátejch let. Ještě by to chtělo slova o ztroskotancích...Hnus, hnus..." Čtenář kritizuje idnes za púoužitou fotografii. Potažmo se pana Jakla zastává. Rozpoznat to, je ovšem pro hradního ředitele příliš náročný výkon. Takže se konstatuje, že se "zalyká hnusem a odporem k rozcuchanému vlasatému připlešatělému bluesovému špatnému muzikantovi"

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

23. 8. 2011 15:41
Hurá, Ladislav Jakl se vyjádřil pro politickou korektnost

Vlastním očím nevěřím.

Ještě MFD vytkněte nedostatečnou multikulturnost a bude to dokonalé!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 447
  • Celková karma 35,73
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik