RK

Souhlas s nadpisem. O VK to platí na tisíc procent.

Foto

URČITĚ. Nekvalita vždy zanikla a EU (pokud se radikálně nezmění) to čeká rovněž. Tempo evolučního procesu poměřujeme lidským věkem a proto se nám zdá pomalé.

JK

Tak jsem to přelouskal. Moje chyba. Asi na stará kolena dostávám nějaké sklony k masochismu. Dlouhý, rádoby seriózní pokus o objektivitu. No nevyšlo to. Ale chápu, že musíte tak psát, jste za to placený.

MK

Autore, některé věci jsou pro vás možná špatné a časem se stanou ještě horšími. Jiní lidé je vnímají jako dobré a doufají, že se stanou ještě lepšími.

A následující volby o tom, která parta má více členů. Ta prostě volby vyhraje a pojede se podle jejích not. Nechme se překvapit, která to bude.

JK

Jan k titulku. Je od základu pochybený. Jestli je něco špatné či dobré, nebo něco mezi tím, je jen otázka názoru a úhlu pohledu. Jak potom poznáte, že je něco objektivně špatné a vyvine se to pouze v něco ještě horšího? Což je opět úhel pohledu. Když zabije tygr beránka, pro toho beránka je to špatné, ale pro tygra je to dobré, protože se nažere. Ostatně ten, co stvořil beránka, stvořil i tygra, ať už si na místo stvořitele dosadíte nějakého boha nebo přírodu.

  • Počet článků 450
  • Celková karma 36,63
  • Průměrná čtenost 4049x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik