Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal

25. 2. 2008 10:30
ten tak jo

Ten Váš hejhula zkrátka nepude nikdá do pořadu. kde by se mohlo mluvit o něčem jiném, než o tom, jaký on to je férový sportovec, že má furt stejný názor a pár citátů z jeho knih. Kašpar jeden.

0 0
možnosti

Kajik

20. 2. 2008 13:04
at si rozhoduje, my si taky rozhodujem

Kazdopadne duvody pana prezidenta pro neucast v debate byly podivne. On ma na sve duvody pravo, ja mam pravo myslet si o jeho duvodech a o nem samotnem co chci a prilis pozitivne v jeho prospech to nevyzniva - vyrazne psychopatologicka osobnost s narcistickymi rysy pohanena bezmeznou ctizadost, touhou po moci a obdivu, s charakteristickou reakci na pocit ohrozeni vlastni vaznosti. Osobnost neschopna respektu k nazorum jinych lidi, neschopna komunikace a racionalni argumentace, misto toho jen poucujici, urazejici, ironizujici atd. Tak bych mohl pokracovat jeste dlouho. Skoda ze mame tak spatneho prezidenta ;-(

0 0
možnosti

Aleš

14. 2. 2008 8:32
Ať žije 3. cesta - ta nestandardní

Klaus odmítnutím debaty přijal nestandardní třetí cestu, které se vždy tak zříkal. Bylo to unikátní rozhodnutí. A Vy víte, že by ho v USA doslova rozcupovali

0 0
možnosti
K

Bohemia

5. 2. 2008 22:42
Podvodnik prezidentem?

28. ledna bylo podano na Klause a jeho manzelku trestni oznameni a media mlci, proc?

http://jirivanek.bigbloger.lidovky.cz/c/23566/Podvodnik-prezidentem.html

0 0
možnosti
VTG

Albert

14. 2. 2008 1:25
Re: Podvodnik prezidentem?

Proč? Protože trestních oznámení jsou denně podány tisíce, z toho na nejvyšší ústavní činitele tisíce ročně. Samo podání trestního oznámení ale neznamená nic víc, než že bylo podáno trestní oznámení. V naprosté většině z těchto případů ani není naplněna skutková podstat trestného činu anebo se jmenovaných osob vůbec netýká. U vědomí těchto skutečností seriózní média neinformují o každém jednotlivém trestním oznámení. Je to nejen v intencích zákona, ale navíc i ohleduplné vůči mnohým autorům. Často totiž taková oznámení zhusta podávají lidé postižení závažným onemocněním (megalomanie, paranoia etc.),  a tím, že jejich bludy nejsou zveřejňovány, jsou jejich autoři uchráněni před všeobecným zesměšněním, které by mohlo jejich smutný psychický stav ještě zhoršit.

0 0
možnosti

antizel

31. 1. 2008 20:23
franto - poď na pivo

nejdu

-srabe, mátoho,podpantoflíku

nejdu,nechce se mi

-ty se bojíš,co? jestli nepřijdeš,řeknu Tvé ženě co jsi vyváděl posledně!!!

nejdu a už neotravuj                       "parafráze na Paroubkovy výzvy"

0 0
možnosti
RR

rezjir

31. 1. 2008 17:34
Ale to není vysvětlení

proč pan prezident to pozvání nepřijal. A tedy to podstatné chybí.

0 0
možnosti

Glock

31. 1. 2008 17:49
Re: Ale to není vysvětlení

Ale tady se debata o důvodech odmítnutí pozvání do ČT nevede!

Důvodů se dá vymyslet 100, více či méně věrohodných. Prezidentská k. zdůvodnění odmítnutí neuvedla a mám ten pocit, že se po tom ani nikdo neptal. Osobně jsem odpověď na otázku proč? neslyšel. Neslyšel jsem ale také tu otázku.

0 0
možnosti

Milena

31. 1. 2008 17:13
Skandální článek v MfD a na Idnes

Způsob, jakým informuje redaktorka  Ivana Svobodová, je skandální. Já například jako řadový občan nemám žádné pravomoce (nestěžuju si)  a kdyby si mne náhodou (nedej bože) Moravec vyhlédl a umanul si, že mě chce mít ve svém pořadu a já bych (pochopitelně)  odmítla a Moravec by si musel místo mě najít  jiného hosta, tak by z toho redaktorka Ivana Svobodová taky dovodila, že právě moje slovo má v České televizi velkou váhu? Podle jaké logiky, proboha? Má každý občan, na kterého Moravec ukáže prstem, povinnost se účastnit jeho pokleslé show?  A když ne, tak on se dle paní redaktorky stane tím, kdo rozkazuje v České televizi?  Buď je paní redaktorka podplacená, aby psala tendenčně, nebo nesvéprávná, neschopná elementární logické úvahy.  Za takový poklesek by ji z redakce, která chce dělat seriózní noviny, měli okamžitě vyhodit.

A ČT by měla vyhodit Moravce, protože se nedokáže chovat slušně k lidem, které zve. Když přece někdo jednou odmítne, tak by to měl respektovat.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

31. 1. 2008 23:10
Re: Skandální článek v MfD a na Idnes

Mileno, když tě pozvu k sobě na oběd a ty odmítneš, budu obědvat sama. Potom si nestěžuj, že ses nemohla proti mým řečem bránit.

Klaus a jeho nohsled Jakl jsou pro mně vzduch. Nedokáže-li prezidentova uklizečka poděkovat kondolujícím občanům, nestojí mi ON za podívání.

0 0
možnosti

ludolf

31. 1. 2008 15:53
taky jsem na to čuměl

jako vejr. Ovšem naši "angažovaní" novináři jsou schopní lecjakých věcí.

0 0
možnosti
DM

patrickx

31. 1. 2008 15:49
mno pane Jakl, nezlobte se prosím na mne,

jistě s Vámi souhlasím že každý občan má právo rozhodnout kam a kdy se půjde veřejně prezentovat...na druhou stranu Václav Klaus si vybral (nebylo mu to určeno či přikázáno), že bude opětovně kandidovat na nejvyššího představitele tohoto státu. Z tohoto důvodu, z důvodu že se rozhodl býti veřejně činým, že usiluje o funkci prezidenta, by měl (jistě nemusí) přijmout pozvání veřejnoprávního média k diskuzi se svým protikandidátem...nic víc, nic míň...dělat z toho drama na jedné či druhé straně je zbytečné...

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

31. 1. 2008 15:35
Chyba je ve mně

Osobně mi opravdu vadí, že se zde vyvolává dojem, že prezidenta je možno vidět v médiích "tak nějak" za odměnu a že každý slušný člověk podobná vystoupení nepotřebuje neb je uvědomělý, všechny prezidentovy postoje dávno zná, umí si odpovědět na všechny otázky a více než jasně chápe, že je nemravné o podobné debaty usilovat, protože občan sám prezidenta nevolí...:-)

Já z toho mám "tak nějak" jediný dojem, že jsem tu "tak nějak" za vola:-)

Ale ne, to je příliš příkré, jsem zkrátka obyčejný truhlík, který se nedokáže nabažit Václava Klause a zoufale touží po každém jeho slovíčku a úsměvu do kamer. - Jak říkám, jedním slovem primitiv;-). A i proto je se mnou tak zacházeno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 446
  • Celková karma 36,40
  • Průměrná čtenost 4053x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik