Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Rád bych věřil, že chtějí jen hlupáky. Stejně jak trvale od roku 1979 naše vlády nařizují našim občanům, že musí ve dvě hodiny ráno posunout čas o hodinu vpřed. A jen naivní hlupáci věří, že se tím dosahují úspory el.enrgie. Ještě dnes věří někteří.

0 0
možnosti
Foto

Jen doplňuji o dobrou zprávu, že už se přihlásilo nakladatelství, které je ochotno od Albatrosu odkoupit autorská práva a knihu vydat.

0 0
možnosti
PB

..... áááá,- tak vono to nebude tak horký,- ty progresivně rozpolcený, sněhový vločky na tu "světskou reinkarnaci" stěží seženou love,- normální rodič to cálovat nebude a oni sami (TO, ONO) do rachoty nechodí!,- ...... a kdyby sa náhodou přeci jen urodilo, tak to vypakujete z baráku ať sa to postará samo,- nevidím v tem problém!

0 0
možnosti
JK

Minule Jakl žvanil do byznysu leteckým dopravcům, teď zase nakladatelstvím. Což samozřejmě dělat může, jen chci konstatovat, že stupeň degenerace už u něj postoupil do té míry, že už dávno neví, co to svoboda podnikání znamená. Takže, aby bylo jasno, znamená to dělat věci tak, že si o nich Ústřední výbor Komunistické strany Československa nebo Ústřední komitét kapitalismu Institutu Václava Klause můžou myslet naprosto cokoliv, protože je to úplně jedno.

0 4
možnosti
JB

No vidíte, já jsem u čtení docela pobavil. Přišlo mi to vtipné, příjemné a takové.... nekonfrontační. Na rozdíl od nenávistných, hloupých, arogantních a agresivních výlevů některých diskutérů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 461
  • Celková karma 30,97
  • Průměrná čtenost 3972x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik