Viva Mallorca!

ANO, zasloužený čas letních dovolených je konečně tady! Pro většinu z nás nastává NEJKRÁSNĚJŠÍ OBDOBÍ ROKU. Ideálně strávená dovolená, nádherné slunečné počasí, výborné jídlo. Děti si staví hrady z písku, vy odpočíváte na lehátku s knížkou a koktejlem v ruce. Kde si jedete letos odpočinout vy? Idealer Urlaub, PEFECT HOLIDAY ...

TIP: Dovolená u krásného bazénu.Markéta Jaglarzová

Někteří zůstávají doma, na zahradě, jiní míří za turistikou do našich hor, další vyjíždí karavanem do Chorvatska. Někteří dokonce na vlastní pěst procestují s batohem půlku kontinetu! Spousta Čechů dává přednost dovolené letecky u moře. Mallorca - to je destinace, kteru můžu vřele doporučit. Už jenom vybrat ten správný hotel a fajn spolucestující a hurá balit!

 

 

Ideál... Ideal holiday, sunny weather, lovely food, your kids are castle builders on the beach,  you have only to relax on the sunbed with a coctail. Where are you going to spend you holiday?

Where do you spend your holiday this summer?

 

Idealer Urlaub, schones Wetter, leckere Gerichte, Kindern bauen eine tolle Sand Burg, Ihr mussen sich auf dem Liege mit dem Buch und Koktejl auruhen. Wo gehts dieses Sommer los?

Wo machen Sie Urlaub dieses Sommer?

 

Jak vypadá Vaše ideálně strávená dovolená? Je to nádherné slunečné počasí a výborné jídlo, děti si staví hrady z písku, vy odpočíváte na lehátku s knížkou a koktejlem v ruce. Kde si jedete letos odpočinout vy?

Kde a jak trávíte letos dovolenou Vy?

Napište do poznámky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Markéta Jaglarzová | čtvrtek 4.7.2013 14:37 | karma článku: 7,11 | přečteno: 312x
  • Další články autora

Markéta Jaglarzová

Letní báseň

14.7.2023 v 14:00 | Karma: 6,73

Markéta Jaglarzová

Kam letos?

25.6.2020 v 13:31 | Karma: 11,47