Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmm, hmm. 50 g strouhaných vlašských ořechů a mandlí ? A nemají snad být vanilkové rohlíčky z pražených nastrouhaných (lépe ještě nasekaných) lístkových oříšků ? Taky se mi zdá, že na množství mouky máte těch ořechů nějak málo. Zkuste tenhle, slečno blogerko :

30 Dg hladké mouky, 4 Dg cukru, 20 Dg másla, 15 Dg oříšků, 2 žloutky, několik lžic rumu, vanilkový cukr, citronová kůra být nemusí (ta patří do lineckého těsta, zde je zbytná).

Ale jinak dobrý, máte karmu. :-) A taky je na Vás pěkné podívání. :-) Veselé Vánoce.

1 0
možnosti

Pardon, na mysli jsem samozřejmě měla lískové oříšky, nikoliv lístkové. :-) A recept je podle Magdaleny Dobromily, od níž jej převzala moje prababička.

0 0
možnosti
Foto

P29a47v85e69l 56R61e79m34e39š

3. 12. 2013 23:24

děkuji za krásné fotky a vánoční atmosféru. A blahopřeji, je to poprvé, co se mi z reproduktoru počítače line vůně a dokonce, tomu nebudete věřit, se mi objevil na stole poprašek cukru z vašich rohlíčků. přeji vám hezký den a pěkné vánoce.

0 0
možnosti
TN

Marketo, to nemuzete, delat mi takove chute na vecer :-) vypada to nadherne, hnedle bych to zbastil :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 696x
V první řadě milovnice všeho krásného, dobrého jídla, rychlé jízdy na bruslích i snowboardu, knih, přírody a muziky. Ještě nedávno velká cestovatelka, delegátka a průvodkyně CK.