"Carmen: Počestná děvka" - 8. a 9. kapitola

Horká karibská láska..............Přes noc napadla spousta sněhu. Mé srdce by toto množství sněhu sotva zasypalo. Hořelo láskou a svými plameny spalovalo pravidelnými výkyvy své okolí. Haiti, Bahamy, Karibik okolo. Nádherné pocity o lásce dvou lidí byly doplněny nenaplněnou touhou po pochopení v životě a uspokojení v sexu.

Starší díly:

1. kapitola

2. kapitola

3. kapitola

4. kapitola

5. kapitola

6 plus 7

 

8 Horká karibská láska

Přes noc napadla spousta sněhu. Mé srdce by toto množství sněhu sotva zasypalo. Hořelo láskou a svými plameny spalovalo pravidelnými výkyvy své okolí. Haiti, Bahamy, Karibik okolo. Nádherné pocity o lásce dvou lidí byly doplněny nenaplněnou touhou po pochopení v životě a uspokojení v sexu. I takové může být ráno. Snídaně. A pak. Pot se řinul při mé hodince v posilovně ze všech pórů mého těla, které podstupovalo tu denní zátěž už několik dnů od Silvestra. Předsevzala jsem si, že tuhle zhubnu, tadyhle uberu a tady přidám. Marně jsem se snažila o dosažení svých cílů být modelkou, neboť mi bylo dáno, že v třiadvaceti otěhotním a zvadnu. Tedy ne tak úplně. Ale osud nemůžeme tušit stejně jako zítřejší počasí. Bouřka, nebo klid před ní?

 

8 Telešopink

Zhluboka se napila vína při jedné nudné reklamě. Seděla u televize a četla si časopis. Lidé nabízeli v telešopinku prostřednictvím médií různé druhy potěšení. Ať už vyžehlení košile, dokonale čistou košili, košili, která umí telefonovat levně, která voní, která má doživotní záruku, nebo snad košili, která je ekologická a uspoří vám peníze, umí jezdit z nuly na sto za tři sekundy pět milisekund a uspokojí vaše erotické a životní touhy v cuku letu…wow. To chci.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Markéta Jaglarzová | sobota 28.6.2014 11:53 | karma článku: 4,82 | přečteno: 236x
  • Další články autora

Markéta Jaglarzová

Letní báseň

14.7.2023 v 14:00 | Karma: 6,73

Markéta Jaglarzová

Kam letos?

25.6.2020 v 13:31 | Karma: 11,47