Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Možná proto je to u nás taková bída, ti lidé upřednostňují Havla a Hillery, ale chtěli by pravici a kapitalismus. ;-D

Jinak karma, docela zajímavé.

1 1
možnosti
Foto

Já bych řekl, že ti lidé kašlou na levici či pravici, ale chtějí fungující ekonomiku, spravedlnost pro všechny a nechtějí, aby v čele státu byli profláknutí komunisté a jejich přisluhovači.

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že se nejedná o manipulaci a nastrčené respondenty - oslovení lidé přemýšlí a odpovídají věrohodně a podobně jako lidé co znám ze svého okolí.

Jenže začínám mít pocit, že lidé ve skutečnosti jinak mluví a jinak pak volí. Babiše by totiž měl z náhodně vybraného vzorku lidí volit bezmála každý třetí. A i na té Letné byli zcela jistě i lidé kteří ho volili. Otázka je, jestli by to přiznali i na kameru a ještě na takovém místě...

4 0
možnosti
ZH

Bezmála každý třetí z těch, kteří by šli k volbám. Tedy reálně cca 17%.

5 0
možnosti

R^

Nechtěl jsem to otevírat. Očekával jsem Babišovu propagandu. Ale je zjevné, že pokud demonstranti rozuměli otázce, odpovídali velmi moudře, proti populismu, v zájmu svobody a demokracie, v zájmu svobodného myšlení a přirozených vztahů, že šlo převážně o pravicové myšlení, kterého se naše "pravicové" strany stále bojí a dávají přednost sociálnímu inženýrství!

Ale některé komentáře pod tím jsou velmi zlovolné! A tak uvidíme, co nám autor bude chystat do budoucna!

:-)

6 1
možnosti
Foto

Ale leccos asi nevnímáte ani nevidíte, či raději ani nechcete. Toto vIdeo není OFIC. dokument, jen ,,čísi" zájem. Není tam, kdo onen ,,průzkum" prováděl. A jeho zpracování je od ,,lehce" podprahového, a to od samého počátku už hudbou, až po jeho závěr. Vč. ,,malé" připomínky toho, že shlédnutím a ,,olajkováním" budou pořadatelé (?),,ankety" podpořeni. Atˇ tak, či tak, jde hlavně o formu PíÁr, která slouží tomu, proč bylo toto video natočeno a ,,zpracováno". A svůj záměr ,,plní". A TO BY MĚL člověk s vlast. úsudkem vč. svých život. zkušeností přinejmenším rozpoznat, a ne se nechat jednostranně ovlivnit, a to kterýmkoli směrem.

2 2
možnosti
Foto

;-) Předchvilková, či kontrachvilková masáž?Mimo jiné nejméně připomínající i jiné masáže, vč. např,. i ,,protiřepkové" a to i vč.,,vhodně". podkreslující hudby v úvodu;-)

1 6
možnosti
PK

Mně se ten vox populi zas tak špatný nezdál. A i s tou řepkou je to pravda. Má sice některé pozitivní ale hodně negativních vlastností. AB mluví jen o těch prvních. A mimochodem řepka výrazně ubývá, takže na záporech prořepkového

šílenství bude hodně pravdy.

1 0
možnosti
AC

V čem se s Andrejem Babišem shodnete?

Že by si měl vylepšit češtinu.

Dobrá odpověď, souhlasím. ;-DR^

13 2
možnosti
PK

U nás v práci jsou 2 slovenské uklízečky, jen vyučené, které mluví perfektně česky a když jsou spolu tak slovensky. Žijí tady delší dobu ale to AB také. Žádný cizí jazyk, např. francouzštinu, neumí. A nezdá se mi, že by stádo poradců AB radilo aby svoji husákovskou "češtinu" neopustil nebo nezlepšoval. Čau lidi ...

7 3
možnosti
MT

Ještě o něco zajímavější než respondenti je samotné video.

1. clickbaitový titulek se slovem "pravda"

2. úvod s clickbaitovými zahřívacími otázkami "Losna nebo Mažňák". Některé volby trochu nepochopitelné, některé vyslověné podpásové, odpovědi očekávatelné, ale divák je nucen porovnávat s vlastními preferencemi a odolávat tak škatulkování respondentů. Pokud se vůbec snaží odolat:-) = účel této pasáže splněn.

3. několik přirozených otázek, na které se dá očekávat rozumná odpověď bez přípravy

4. několik dosti komplexních otázek, které se samotnou demonstrací nesouvisí a na které bych uspokojivou odpověď nějakou chvilku formuloval, rozhodně bych ji nedal spatra.

Zajímalo by mě:

1. jak vypadá vystříhaný materiál

2.jak se zbavit pocitu, že video vzniklo se záměrem trošku demonstranty shodit, ale že to moc nevyšlo:-)

17 2
možnosti
Foto

A co když i záměr vyšel? Atˇ tak či i tak, antgonizmus ,,protistran" to může podpořit, a to obou;-)

2 2
možnosti
Foto

I78v11a34n 61M12a94r20e54k

26. 8. 2019 21:15

Video jsem stopl v čase 5:45 min. . . . . . . .Hrůza a děs. ;-( Rv

3 6
možnosti
AC

Viďte. Tolik hejtu na našeho guru. Fuj. Ti "lidé" by neměli mít vůbec právo se veřejně vyjadřovat! Souhlas.

8 3
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
"Je mnohem snazší lidem lhát než je přesvědčit, že jsou obelháváni." - Mark Twain