Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... mňo, mladíče !,- na modrýho ptáka to není vůůůbec špatný R^!!!

(nyčko devoto, aby partaj konečně začala využívat rácio,- ........ jako VY !)

0 0
možnosti
PP

Jestli mi někdo přijde nebezpečný,tak člověk, který vyprodukuje takovýto článek. Nemyslím, že byste byl schopen ve světle svého psacího narcismu nějaké sebereflexe, ale díky svému věku máte naději. Za mě fuj!

1 9
možnosti
TG

Za mě taky fuj, ale Vám!Rv

6 0
možnosti
LJ

Mě by zajímalo , kolik je studentů s podobnými názory jako jsou vaše . Jinak souhlasím a držím palce .

3 0
možnosti
LJ

Moc ne...bohužel. Ale mohu vás ujistit, že i u studentů existuje princip tiché většiny. Sluníčka jsou opravdu jen hlasitá menšina, i když mě děsí, jakého prostoru a podpory z vyšších pater se jim dostává. Díky za podporu :-)

2 0
možnosti
LC

Mluvíte mně z duše. Vidím to stejně.

A teď nekorektně něco osobního. Mate mě, při vašich názorech, vaše členství v ODS. Když poslouchám výroky/názory vašich Top Ten, tak ty jsou úplně jiné. No, snad vás je v ODS, takových jako vy, víc. Škoda, že se ke kormidlu dostanete až za mnoho let.

4 0
možnosti
LJ

Otázkou je, koho bereme za top ten ODSky. Já mám jasno, kdo je nadějí naší zdecimované pravice - Václav Klaus ml., můj stranický kolega :-) Když někde uvidíte Němcovou, neberte jí, prosím, jako hlas naší strany, potažmo členské základny. Ta paní je trochu mimo... nicméně skutečných pravičáků je u nás stále dost ;-)

1 0
možnosti
MD

Dobra aproximace, rekneme k memu pohledu.

2 0
možnosti
RH

Já tomu moc nerozumím, co je nedemokratického na tom, když někdo veřejným vystoupením nebo svou účastí na demonstraci prezentuje svůj politický názor? To jako když nebudeme politiky kritizovat a budeme držet ústa a krok, tak to bude ta skutečná demokracie? Je zvláštní, že student humanitního oboru nechápe obsah pojmu "demokracie"...:-/

6 8
možnosti
MD

Prezentace politickeho nazoru je nabidka pohledu, nazoru, odlisneho od nazoru druheho. Jako uvaha pri rozhodovani pri pristi volbe. Ne vybizeni k predcasnemu odstraneni druheho, prezentujiciho jiny nazor.

16 1
možnosti