Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Topolánek a prezident ? Další loutka na hradě a další nové bahno v hradní kanceláři v podobě jeho kámošů z businessu. NE DĚKUJI. Paměť mi ještě slouží a nejsem slepý a hluchý.

2 0
možnosti
ZJ

..... R^ naprostý souhlas a karma!

0 0
možnosti
Foto

Nějak nemůžu věřit tomu, kdo prohlásil, že kdyby lidé věděli, co chce dělat, tak by nevyhrál a že věděl už před volbami, že program ODS je nereálný a nesplnitelný. Nechápu, že podporujete člověka, který vaši stranu tak potopil (i když nebyl sám, Nečas se také pořádně přičinil).

1 1
možnosti
Foto

;-D Kdo asi, ergo proč?8-oKolik ,,sebere" hlasů M.Z. tolik i ostatním kandidátům. Nula od nuly pojde:-P

0 0
možnosti
MK

M76i27l51a88n 30K73e42s10l

9. 1. 2018 21:36

To by asi byla sranda,kdybychom Myrdu udělali prezidentem.Myslím,že novináři světa by nelenili a v jejich listech by se objevil snímek nahého Myrdy i s pindíkem a s nápisem : nový český prezident při návštěvě u italského premiéra Berlusconiho.

6 5
možnosti
KT

Žok v nafukovacím člunu je mnohem reprezentativnější.

1 0
možnosti
Foto

Řešení parazitů o tom kdo je hodný a kdo není je zbytečně vyhozený čas, který lze strávit daleko příjemněji, nebo užitečněji. Volba nic nezmění, protože vlak do státního nevolnictví už je rozjetý a lidé jásají a mávají, neb si myslí, že je to vlak svobody.

0 2
možnosti
JH

J95i24ř71í 18H80r48b17e63k

9. 1. 2018 23:50

není to ještě tak zlé jak v Germanistánu, kde se probudili do roku cenzury. Doufejme, že to těm panákům ve vládě u voleb nezapomenou.

3 0
možnosti
PK

Stranická přímluva za svého kandidáta, proč ne, jen nechápu co má váš kandidát co do činění s ANO , proč píšete, že někdo chce zničit republiku,jak by to prezident sám zvládl? Že by snad jako velitel ozbrojených sil něco učinil?8-o

Nevadí Vám minulost kandidáta, nevadí Vám, že přichází z byznysu, nevadí Vám, že reprezentuje privátní energetickou lobby ?

Nic proti němu osobně nemám, jen minimálně 3 další kandidáti mají lepší profil.!

4 3
možnosti
JF

A nevadí vám, že volil TOPku, jak sám přiznal a má k ní blízko? A nyní najednou nebude kývač ani vítač, vy tomu skutečně věříte? A co od něj očekávají ti miliardáři a nadnárodní lobby již zde zmínění, , kteří mu teď tak sypou, ubohému ptáčkovi Topolánkovi, víte to? Pokud ano, dejte prosím vědět. Jo a Berluconiho vila a Dalík, to už je minulost, to je passé, to byl ještě v ODS, za to nemohl, to bývalá strana potřebovala peníze, že ano. Ale teď už je volný jako pták a už může zpívat podle jiných not, kdo nasype, či nasypal, toho píseň bude pan Topolánek nadšeně zpívat, i s pařičnou vervou, jak to u něj známe. Otázkou nyní je, ke komu má nyní ODS blíže, už jednou kvůli Topolánkovi ODS klekla, že by druhý pokus?!

2 4
možnosti
VV

Je to smutne, ale tato republika bohuzel nema vhodneho kandidata na urad presidenta, ktereho by si obcane i svet vazili.

2 4
možnosti
MC

Nejednou si mnozí z nás mysleli, že jsme tu váženou osobnost našli, ale po té jsme vystřízivěli danou emocionální přítomností doby.

0 0
možnosti
JH

J68i79ř91í 51H73r70b88e18k

9. 1. 2018 20:47

Máte samozřejmě pravdu, nicméně mám obavy, že díky jeho minulosti ho mnoho lidí nedokáže hodnotit nezaujatě. Kritické je první kolo - kdyby obstál, tak už by jeho přednosti byly nepřehludnutelné a utřel by i Zemana... můj hlas má jistej.[>-]

11 1
možnosti
MC

Posun země k poctivému soutěživému kapitalismu potřebuje daleko silnější hlas, který v Evropě nezapadne. Myslím si, že, kdyby lidé poctivě zhodnotili, kdo je tou osobností, který stále má co říci mezi kandidáty chybí. To vše, vzhledem lidské závisti masírováním levicově liberálními maséry našich občanů, dle amorálních přetvářkek mnohých současných vůdců v zemích EU. Proto je M.T. jasná volba a Vám velká karma. R^Velmi dobrý článek. Nyní potřebujeme M.T, každý kdo si věří a nezávidí to musí vidět.

6 3
možnosti